Yardım Hard brick sorunu

sass

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asesc
Cihazım
not 8 pro
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar redmi note 8 pro kullaniyorum yanlis yazilim yuklemem sonucunda telefon hard brick oldu fastboot recowery acilmiyor usb aygiti bilgisayar tanimiyor beyaz led isigi yaniyor telefonu nasil kurtara bilirim

sass

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asesc
Cihazım
not 8 pro
Konular
19
Mtk cihazlarda port sabit kalmaz zaten bu normaldir. uzaktan yetkili hesap desteği verebilirim özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..
Allah razi olsun hocam nasil yaptim bilmiyorum kendi kendine onayladi simdi flash liyor oldumu simdi bilmem ama olmamasi durumunda iletisime gecicem

Oyla:

brshalley

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
barış
Cihazım
redmi note8 pr
Konular
0
merhabalar redmi note 8 pro kullaniyorum yanlis yazilim yuklemem sonucunda telefon hard brick oldu fastboot recowery acilmiyor usb aygiti bilgisayar tanimiyor beyaz led isigi yaniyor telefonu nasil kurtara bilirim
mrh hocam bendede aynı sorun var. "redmi note 8 pro kullaniyorum yanlis yazilim yuklemem sonucunda telefon hard brick oldu fastboot recowery acilmiyor usb aygiti bilgisayar tanimiyor beyaz led isigi yaniyor telefonu nasil kurtara bilirim"
nasıl yaptınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mtk cihazlarda port sabit kalmaz zaten bu normaldir. uzaktan yetkili hesap desteği verebilirim özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..
merhaba hocam" redmi note 8 pro kullaniyorum yanlis yazilim yuklemem sonucunda telefon hard brick oldu fastboot recowery acilmiyor usb aygiti bilgisayar tanimiyor beyaz led isigi yaniyor telefonu nasil kurtara bilirim" aynı sorun oldu nasıl yapalım. Yetkili hesap istiyor

Oyla:

sass

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asesc
Cihazım
not 8 pro
Konular
19
mrh hocam bendede aynı sorun var. "redmi note 8 pro kullaniyorum yanlis yazilim yuklemem sonucunda telefon hard brick oldu fastboot recowery acilmiyor usb aygiti bilgisayar tanimiyor beyaz led isigi yaniyor telefonu nasil kurtara bilirim"
nasıl yaptınız?

merhaba hocam" redmi note 8 pro kullaniyorum yanlis yazilim yuklemem sonucunda telefon hard brick oldu fastboot recowery acilmiyor usb aygiti bilgisayar tanimiyor beyaz led isigi yaniyor telefonu nasil kurtara bilirim" aynı sorun oldu nasıl yapalım. Yetkili hesap istiyor
ilk once usb ile bagladiginizda device manager i acin port bolumunde mediatek li birseyler gelmesi lazim sp flash tool uygulamasini kullanarak yaptim bu uygulamani kullanmak icin yetkili miui hesabiniz olmasi lazim ama ben bildigim kadariyla 1 kereligine kullanma iznin var sp flash tool ile telefona rom flashliyoruz

sp flash tool ile

Oyla:

Sezar327

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Redmi note 10S
Meslek
Bilgisayar teknike
Konular
0
Hocam note 9 var elimde hardbick yaptım bana yardımcı olabilirmisiniz

Oyla:
Üst Alt