- Adım
- Egemen Aytaç
- Cihazım
- redmi note 6pro
- Konular
- 2
krediye gerek yok bu cihaz için no auth bir model bu. Linkteki rehber denenebilir.Xiaomi Yetkili Hesap – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Burada yetkili hesap kredisi satılıyor diye biliyorum
Yanlışsam düzeltin lütfen. Bu yöntem miflash uygulamasının telefonu görmediği zamanlarda uygulanmıyor mu? Bağlantı sağlandığı için buna gerek olmaz diye düşünmüştüm.krediye gerek yok bu cihaz için no auth bir model bu. Linkteki rehber denenebilir.
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - EDL (Test Noktası) HARDBRİCK ÇÖZÜM
EDL (Test Noktası) Üzerinden Yetkili Bir Hesap (UNBRICK) Olmadan Yazılım Atmak için Talimatlar. NOT : Tüm eylemler kendi sorumluluğunuzda yapılır, eğer tecrübe yoksa, bu manipülasyonlar için usta parasını ödemek daha iyidir. NOT : Telefonunuzda Oluşacak Herhangi bir Zarardan Kendi Şahsım ve...forum.miuiturkiye.net
Cihaz 9008 port vermiyorsa kapak açıp edl moda alacaksınız. Veriyorsa gerek yok devam.Yanlışsam düzeltin lütfen. Bu yöntem miflash uygulamasının telefonu görmediği zamanlarda uygulanmıyor mu? Bağlantı sağlandığı için buna gerek olmaz diye düşünmüştüm.
Veriyor hocam. Driverları da yükledim şuan bağlantı düzgün gözüküyor ama hala yetkili hesap istiyor.Cihaz 9008 port vermiyorsa kapak açıp edl moda alacaksınız. Veriyorsa gerek yok devam.
Rehberi bir açıp göz gezdirseniz menfaatinize olacak gibi duruyor. İyi forumlarYanlışsam düzeltin lütfen. Bu yöntem miflash uygulamasının telefonu görmediği zamanlarda uygulanmıyor mu? Bağlantı sağlandığı için buna gerek olmaz diye düşünmüştüm.
.krediye gerek yok bu cihaz için no auth bir model bu. Linkteki rehber denenebilir.
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - EDL (Test Noktası) HARDBRİCK ÇÖZÜM
EDL (Test Noktası) Üzerinden Yetkili Bir Hesap (UNBRICK) Olmadan Yazılım Atmak için Talimatlar. NOT : Tüm eylemler kendi sorumluluğunuzda yapılır, eğer tecrübe yoksa, bu manipülasyonlar için usta parasını ödemek daha iyidir. NOT : Telefonunuzda Oluşacak Herhangi bir Zarardan Kendi Şahsım ve...forum.miuiturkiye.net
Aslında rehberdeki adımları birebir uygulayarak ilerledim. Öncelikle windows sürücü imza zorlamasını kapattım. Rehberdeki yazılımı ve driver'ları kullandım. Yetkili hesap istememesi için gene rehberdeki prog_emmc_firehose dosyalarını kullandım ama yetki istiyor maalesef.Rehberi bir açıp göz gezdirseniz menfaatinize olacak gibi duruyor. İyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.