global yükleyemedim dediğim gibi çin tabanlı custom tarzı bir rom yükledim. Modem global modem ve yazılım tr dil desteğine sahip. Herhangibir sorun yaşamıyorum. Daha da riske girip kurcalamıyorum artık mis gibi çalışıyor...selam turkce rom yukledim derken global stable mi custom rommu yuklediniz acaba soyleyebilirmisiniz trp mi hersey resmi yazılımmı ?
Hocam %90 demeyelim. Benim A2'm hardbrick oldu, EDL'den ROM atamadım sonra TWRP kurdum bir şekilde sistem flaşlayayım derken eMMC depolamayı komple sildim ve telefon EDL modda kaldı. Teknik servise gitmesi sonucu -tüm çabalarıma rağmen kurtaramadım- telefonun yenisini gönderiyorlar.Altin degerinde bir konu herkesin basina gelebilecek bir durum . Muhtemelen bende bu telefonu brick yapmadan rahat etmeyecegim verdiginiz flash tool programi sizin pc donanimina ve yuklemerinize uymustur baskasina uymasi sans isidir ama yinede bulunmaz bir nimettir en azindan en temizlerindendir . Mi max 3 kullanicilari olarak sizin dosyalarini disariya cikardiginiz ve kurulumu yaptiginiz roma hepimizin ihtiyaci var link vermeniz yada herhangi bir size ait bulutta saklamaniz buyuk bir iyilik olacaktir .
Bu arada telefonuniz global mi cin mi ?
Eger brick bir telefonu pc e taktiginizda pc onu bir sekilde goruyorsa kanimca %90 o telefon kurtarilir , mesele nasil kurtaracagini bilmektir . Ayrica romdaki dosyalari cikarma fikride superdi hocam
Tekrardan tesekkur ediyorum.
Bence hiç cihazınızı BRICK etmeye çalışmayın....BL Kilidinizi açın, TWRP yükleyin ve EU Roma gelin...Altin degerinde bir konu herkesin basina gelebilecek bir durum . Muhtemelen bende bu telefonu brick yapmadan rahat etmeyecegim verdiginiz flash tool programi sizin pc donanimina ve yuklemerinize uymustur baskasina uymasi sans isidir ama yinede bulunmaz bir nimettir en azindan en temizlerindendir . Mi max 3 kullanicilari olarak sizin dosyalarini disariya cikardiginiz ve kurulumu yaptiginiz roma hepimizin ihtiyaci var link vermeniz yada herhangi bir size ait bulutta saklamaniz buyuk bir iyilik olacaktir .
Bu arada telefonuniz global mi cin mi ?
Eger brick bir telefonu pc e taktiginizda pc onu bir sekilde goruyorsa kanimca %90 o telefon kurtarilir , mesele nasil kurtaracagini bilmektir . Ayrica romdaki dosyalari cikarma fikride superdi hocam
Tekrardan tesekkur ediyorum.
Hocam şuan mi globe stabildeyim ama eu betayı çok övüyorsunuz geçmeye değer mi sizceBence hiç cihazınızı BRICK etmeye çalışmayın....BL Kilidinizi açın, TWRP yükleyin ve EU Roma gelin...
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk