Yardım Hard Brick Hakkında

Vavay132

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
66
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Selam MIUITÜRKİYE Ailesi,

Arkadaşlar Redmi 9 Modeline TWRP Yüklemeye Çalışıyordum Twrp Yükleme İşlemleri Bitti Ardından Redmi Yazısı Gelip Gitmeye Başladı Arından Dedimki Yazılım Atılırsa Düzelir Ancak Ses Kısma Ve Power Tuşuna Basılı Tuttuğumda Fastboot Ekranı Gelmiyor. Araştırdımki Hard Brick Olmuş Arka Kapağının Açılıp Yazılım Atılması Gerekiyormuş Araştırdım Yazılım Yükleyicek Program Ücretli Normal Telefonculara Sorduğumda Da 200-300TL Civarında Masraf Çıkartıyorlar Bu Benim Bütçemi Aşıyor. Arka Kapağı Açabildim EDL Moduna da Aldım Ancak Ücretli Program Olmadığı İçin Yazılım Atamadım Ücretsiz Olarak QFİL,SP TOOL Fln Buldum Şimdi Onlarla Atmaya Kalksam Başarılı Olurmuyum ?

Şimdiden Okuyup Cevapladığnız İçin Teşşekkür Ederim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Arkadaşlar Redmi 9 Modeline TWRP Yüklemeye Çalışıyordum Twrp Yükleme İşlemleri Bitti Ardından Redmi Yazısı Gelip Gitmeye Başladı Arından Dedimki Yazılım Atılırsa Düzelir Ancak Ses Kısma Ve Power Tuşuna Basılı Tuttuğumda Fastboot Ekranı Gelmiyor. Araştırdımki Hard Brick Olmuş Arka Kapağının Açılıp Yazılım Atılması Gerekiyormuş Araştırdım Yazılım Yükleyicek Program Ücretli Normal Telefonculara Sorduğumda Da 200-300TL Civarında Masraf Çıkartıyorlar Bu Benim Bütçemi Aşıyor. Arka Kapağı Açabildim EDL Moduna da Aldım Ancak Ücretli Program Olmadığı İçin Yazılım Atamadım Ücretsiz Olarak QFİL,SP TOOL Fln Buldum Şimdi Onlarla Atmaya Kalksam Başarılı Olurmuyum ?

Qfil işinize yaramaz. SP flash tool yetkili hesap ister. Yetkili hesap veya ücretli program şart maalesef.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

Hocam QFIL falan veya o dediğiniz arka kapak olayı bizde yok.SpFlashTool var şimdi bir işlem deneyelim hocam.Bilgisayara telefonu bağlayalım ve aygıt yöneticisini açalım.Daha sonra güç tuşunu basılı tutalım.Preloader geliyorsa tamamdır.Gelmiyorsa ses açma+güç deneyin böyle bootrom a girecektir.Bootromda da maalesef yetkili hesap gerekir fakat Zenex veya H.kadioglu hocama ulaşabilirsiniz