Yardım Hangisini Almalıyım ?

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
96
Ekran koruyucu ve bataryaya ihtiyacım var. Hangi ürünleri almalıyım ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ekran koruyucu ve bataryaya ihtiyacım var. Hangi ürünleri almalıyım ?

Cihazınız Redmi Note 10 Pro 5G/Poco X3GT ise Woyax'in üsttekini almanız lazım. Ama düz 4.5G destekli olan SD732G'li ise onun bataryası farklı, onun kodu BN53. Profilinizde de Mi 9T yazıyor. Hangi cihaz olduğunu net şekilde yazarsanız iyi olur.

Note 10 Pro 4G için pil:

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
96
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız Redmi Note 10 Pro 5G/Poco X3GT ise Woyax'in üsttekini almanız lazım. Ama düz 4.5G destekli olan SD732G'li ise onun bataryası farklı, onun kodu BN53. Profilinizde de Mi 9T yazıyor. Hangi cihaz olduğunu net şekilde yazarsanız iyi olur.

Note 10 Pro 4G için pil:
Cihaz eşimin cihazı hocam telefon hakkında kısmında Note 10 Pro yazıyor 5G ibaresi yok ya da ben göremedim ama sanırım 732g vardı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihaz eşimin cihazı hocam telefon hakkında kısmında Note 10 Pro yazıyor 5G ibaresi yok ya da ben göremedim ama sanırım 732g vardı
O zaman yukarıda attığım pil uyumludur. İşlemciyi tam teyit edip alın pili. Yanlış pil almayın durduk yere.

Ekran koruyucu konusunda pil değişimi yaptırdığınız zaman herhangi bir telefoncuda taktırın derim. İnternetten aldıklarınız güzel olmayabilir, veya düzgün takamayabilirsiniz. Ayrıca pil değişimi sırasında ısıdan ekran koruyucu kayabilir. O yüzden pil değişimi sonrası taktırmanızı tavsiye ederim.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
96
O zaman yukarıda attığım pil uyumludur. İşlemciyi tam teyit edip alın pili. Yanlış pil almayın durduk yere.

Ekran koruyucu konusunda pil değişimi yaptırdığınız zaman herhangi bir telefoncuda taktırın derim. İnternetten aldıklarınız güzel olmayabilir, veya düzgün takamayabilirsiniz. Ayrıca pil değişimi sırasında ısıdan ekran koruyucu kayabilir. O yüzden pil değişimi sonrası taktırmanızı tavsiye ederim.

Cihaz buymuş hocam telefonun arkasında ki model numarası bu ama batarya 5020 mah diyor sitelerde

Bulunduğum şehirde ki telefonculara gittim 3 defa yaptırdım farklı yerlere ve ürünleri çok kalitesiz o yüzden cam almak daha iyi geldi bana

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

Cihaz buymuş hocam telefonun arkasında ki model numarası bu ama batarya 5020 mah diyor sitelerde

Bulunduğum şehirde ki telefonculara gittim 3 defa yaptırdım farklı yerlere ve ürünleri çok kalitesiz o yüzden cam almak daha iyi geldi bana
Yukarıdaki yorumda attığım linkteki pili almanız lazım hocam.

Ekran koruyucusu linklerinde attıklarınızın kenarları siyah çerçeveli olanlar. Bunların siyah çerçevesi ekrana göre küçük oluyor genelde, o yüzden ekranı kenarlardan daraltabiliyor. Şahsen ben tavsiye etmem. Güzel bir markanın tamamen şeffaf ekran koruyucusundan alabilirsiniz.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22

Note 10 Pro 4G için pil:
Deji kullandın mı hocam bu cihazda? iPhone cihazda kullandığımda yaklaşık 6 ay gibi kısa sürede kapasite sorunu yaşamaya başlamıştım.
Benim cihazın da bataryası değişmesi gerekiyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Deji kullandın mı hocam bu cihazda? iPhone cihazda kullandığımda yaklaşık 6 ay gibi kısa sürede kapasite sorunu yaşamaya başlamıştım.
Redmi Note 8'de kullandım 1 seneye yakın, 10/10 performanslıydı. Şu an annem kullanıyor cihazı, o da memnun.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
96
Mi9T cihazım var ve hala daha cihazı kullanıyorum pili 2 sene oldu haliyle performans düştü fakat ölmedi

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Teşekkürler dostlar, ben de alayım madem :)

Üst Alt