Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin belirttiğiniz cihazları kullanmadım, şuanda Mi 9 kullanıyorum.
Forumdan da takip ettiğim kadarıyla hakkında en az şikayet gördüğüm cihazlar Mi 9 serisi.
Note serilerinde ya ekran sorunlu çıkıyor, ya dokunmatik, yada başka şeyler.
Hocam ben note 4 alandan bugününe kadar yani 2 yıldır hep rom degiwdim robot yapdim ama şimdi tek isdedigim kasa küçük ekran büyük MIUI 11 siyah tema ve gcam bide olursa eu rom mis artık bikdim ha bire rom degiwmekden
Sizin belirttiğiniz cihazları kullanmadım, şuanda Mi 9 kullanıyorum.
Forumdan da takip ettiğim kadarıyla hakkında en az şikayet gördüğüm cihazlar Mi 9 serisi.
Note serilerinde ya ekran sorunlu çıkıyor, ya dokunmatik, yada başka şeyler.
Hocam yalniw anlamyin nasıl konuwacaginiz söyleyemem ama ay balam sozu Türklerde bir az şirin okunuyor ama azerilerde ay balam sozu biraz kobud biraz bawindan etmek için çoğu zaman kullanılıyor
Valla ben forumda baya araştırdım. Benim bütçem kısıtlıydı. MiA3 ve RN8 arasından tercih yapacaktım. Forumda RN8 ile ilgili dokunmatik konusunda çok şikayet duydum. Miui arayüzüne hayranım sırf bu yüzden vazgeçmek istemedim RN8 'den. Mağazada gidip inceledim cihazı hiç bir sorun göremedim. Sipariş ettim cihaz geleli 1 hafta oldu. En ufak kusur dahi bulamadım ben. Bana gelen cihazın ekran paneli huaxing galiba iyi olan panele denk geldiğim için sorun yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe konusunda bu cihazların hepsini alacak düzeyde iseniz. Tabi ki de Mi9 Lite iyi.