Yardım Hangi Xiaomi'ler TR uyumlu ?

babdeyd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Babdeyd
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
8
Merhaba arkadaşlar,
Başka konularda benzer sorular sormama rağmen bir türlü net cevap alamadım. Bilen ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler! Soruma gelince;
Arkadaşım şu an Çin'de ve ona telefon aldırtma fırsatım var, tabikide Xiaomi aldırtmayı planlıyorum. Mağlesef mi5 aldırtmam zor gibi duruyo. En azından Xiaomi'nin bir mağzasında falan satılmıyor ve stok durumuda sıkıntılı galiba!
O yüzden böyle bir fırsat yakalamışken başka bir model de olsa bi telefon aldırtayım diyorum! Note serisi Sanpdragon 810 kullandığı ve pahalı olduğu için ondan da vazgeçtim. En uygun Redmi 3 gibi duruyor. 100-110 € gibi fiyata güzel donanım sunuyor bence! Lakin Redmi 3'ün Türkiye'deki frekansları - 3G ve 4G yi destekleyeceğinden emin olamadım, ayrieten türkçe dil desteği var mı? Bilen arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum!
Konu biraz acil, arkadaşım önümüzdeki hafta dönüyor Çin'den.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Siz telefonu aldırın, global desteği illaki çıkacaktır.
Yeni cihazlarda Türkiye'de 3G, 4G çekmeme gibi bir durum yok. Eskiden farklı cihazlar üretilirdi, artık aynı cihaz ile hem Çin, hem diğer ülkelerde çalışabilir durumda üretiliyor.
4G Türkiye'de 3 bandda çalışacak. Cihazlar 2 tanesini destekliyor, birini desteklemiyor. Ancak çalışmayan bandın cihaz üzerinde yapılacak küçük bir müdahale ile (tabi yazılımsal olarak) çalışabileceği de belirtiliyor.

Daha önce de yüzlerce kere yazılan şeyler tekrar tekrar yazılıp duruyor. Siz de onlarca kere aynı soruları sorup duruyorsunuz.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt