Ev internetine modemden 1.1.1.1 dns'i uyguladım evde vpne gerek duymadan ve hız kaybı olmadan erişebiliyorum.
deneyecegim tewekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 28 Eylül 2020
SuperVpn tavsiye ederim ben kullanıyorum çatır çatır giriyorum heryere
Ben bir.bir.bir.bir kullanıyorum. WARP+ ile hem hız hemde kalite olarak memnunum. Arkadaşlarınızı davet ettikçe 1GB veriyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hexatech
tomatovpn
betternet
hepinize ayri ayrilikda tewekkurler wu anda wifi uzerinden vpn saisinde gire biliyorum iyi kotu telefonda wu anda 19 vpn kurdum ihtiyac oldukcan kullanirim
kardewilerim hocalarim lutfen ama lutfen ban bu konu hakkinda ozelden yazin bakanlik duyar gorurse kapatir mazallah
ozleden mesaj yazmak icin numarayi dogrulamak gerkemis ama ben malum olmuyor azeribaycanda yasadigim icin cok qarip bir durum
Ev internetine modemden 1.1.1.1 dns'i uyguladım evde vpne gerek duymadan ve hız kaybı olmadan erişebiliyorum.
hocam yapdim ama sadece googldan bu forma raht giryor vpn olmadan dogrumu yapdim acaba
Interface
Setup ayardan
bir az awada 2 ayri satirda 0 rakamlari var
Ben bir.bir.bir.bir kullanıyorum. WARP+ ile hem hız hemde kalite olarak memnunum. Arkadaşlarınızı davet ettikçe 1GB veriyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam wrap + googleplay opan proqramimi kast etdiniz
hocam yapdim ama pekde birwey fark etmiyor belki yalniw yapmiwimdir bilemiyorum
Interface
Setup+lan ayardan
awada 2 dns ayari var ayri ayrilikda onlari dediginiz gibi yapdim