Yardım Hangi telefonu almalıyım ?

Ztcange c

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan Can Ge
Cihazım
Resmi Note 7
Konular
3
O
Android arayüzünü kullanmak için telefon alınmaz hocam, note 8 'e AOSP rom kurarsın kullanırsın Yes~~
Onu yapmam da hocam herkes note 8 diyor sanırım bide o nasıl foto hocam ya

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bütçenizi biraz yükseltin ve mi9 lite alın kesinlikle. yok eğer öyle olmaz dersen mi a3 en iyi tercih olucaktır seçenekler içinde redmi serisi cihaz alma orta seviye ve kırpılmış cihazlar oluyo f/p oranı zorlanmış modeller mi serisi almaya çalışın her zaman.

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Bütçenizi biraz yükseltin ve mi9 lite alın kesinlikle. yok eğer öyle olmaz dersen mi a3 en iyi tercih olucaktır seçenekler içinde redmi serisi cihaz alma orta seviye ve kırpılmış cihazlar oluyo f/p oranı zorlanmış modeller mi serisi almaya çalışın her zaman.
Hocam neredeyse her yerde görüyorum kusura bakmayın merak ettim. Cidden dediğiniz kadar varmı mi 9 lite ? Özelliklerine bakıyorum da normal gerçi ama :D

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam neredeyse her yerde görüyorum kusura bakmayın merak ettim. Cidden dediğiniz kadar varmı mi 9 lite ?
Cihazı hem xiaominin sitesinden hemde gsmarena üzerinden teknik özelliklerine bakın inceleyin kullandığı işlemci kamera tasarım ekrandan parmak izi okuyucu ve amoled ekranlı olması ve mi serisi olması tam aranan cihaz ben 5 6 ay önce telefon alacakken yoktu piyasada şimdi olsa benim alacağım tek model bu fiyatına göre garantisiz 1650 tl siz düşünün.

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Cihazı hem xiaominin sitesinden hemde gsmarena üzerinden teknik özelliklerine bakın inceleyin kullandığı işlemci kamera tasarım ekrandan parmak izi okuyucu ve amoled ekranlı olması ve mi serisi olması tam aranan cihaz ben 5 6 ay önce telefon alacakken yoktu piyasada şimdi olsa benim alacağım tek model bu fiyatına göre garantisiz 1650 tl siz düşünün.
Teşekkürler öneriniz için mi 6 paslanmaya başladı malum :)

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Hocam lite modelleri ile uğraşmayın derim bence note 8 alın 1 haftadır kullanıyorum süper bi cihaz hatta aynısından 2 kişiye daha sipariş verdim 10 numara bence note 8 almanızı tavsiye ederim

Ztcange c

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan Can Ge
Cihazım
Resmi Note 7
Konular
3
Bütçemiz note 8 e yetiyor sanırım note 8 alacağız

Üst Alt