Yardım Hangi Telefon?

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, bugün bir haberde gördüm Xiaomi Mi8 Migrosta satışa sunulacakmış. Biraz araştırdım ama Xiaomi Türkiye Garantili mi onun bilgisine ulaşamadım. Bilen birisi var mı aranızda? Ve bir de size şunu danışmak istiyorum, Xiaomi Mi8 olmazsa Samsung S9+ almayı istiyorum. Benim önceliğim kaliteli kulaklık performansı olması. Kamerası ve bataryası benim için gayet yeterli iki cihaz da. Ama sanki Xiaomi Mi8 biraz o premium hissiyatını vermiyor gibi hissediyorum. Ekran kalitesi misal S9+ çok daha iyi renkler çok canlı ve parlak bir görüntü ama Xiaomi öyle değil. Sizce hangisini seçmem lazım? Tarafsız bir şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim. Ankette ekliyorum oradan da seçebilirsiniz.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herkese yardımları için teşekkür ederim, mümkün olan en kısa sürede dediğiniz gibi gidip incelemem sanırım en doğrusu olacak. Eğer Migros'ta satılan ürünler ithalatçı garantiliyse almayı düşünmüyorum. Türkiye mağazası açılacak madem yakında onu beklemeyi tercih ederim. Yalnız iki sorum daha var, acaba şu an yayınlanan Global Rom'u yüklemek için şu bahsettiğimi rom işlemleri gibi şeyleri yapmamız mı gerekiyor yoksa telefon üzerinden güncelleme geldi mi? Eğer telefon üzerinden gelmediyse ne zaman gelir bir tarih belli mi bunun için? Son olarak da fiyatı şu an satılan 3400 liradan daha fazla mı olur acaba Türkiye şubesi açıldığı zaman? Tekrardan teşekkürler herkese.
Migros ilanında 2 tane Mi telefon var. S2'de özelikle belirtilmiş şekilde Xiaomi Türkiye! Garantili yazıyor. Mi8'de ise yazmıyor. Yani Xiaomi Türkiye! Garantili olsa mutlaka yazarlardı.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Migros ilanında 2 tane Mi telefon var. S2'de özelikle belirtilmiş şekilde Xiaomi Türkiye! Garantili yazıyor. Mi8'de ise yazmıyor. Yani Xiaomi Türkiye! Garantili olsa mutlaka yazarlardı.

Aynen onu ben de fark ettim ama belki basıma dayalı bir şeydir diye danışmak istemiştim. O zaman ben sadece gidip cihazı görebilirsem ona bakayım sonrasında mağazanın açılmasını bekleyeyim.

Oyla:

ali.kara2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali KARA
Cihazım
Huawei P20 PRO
Konular
1

Ben Migrosu arayıp sordum. Cevap olarak "İthalatçı Garantili" denildi. Hangisi diye sordum "Delta" cevabını aldım.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben Migrosu arayıp sordum. Cevap olarak "İthalatçı Garantili" denildi. Hangisi diye sordum "Delta" cevabını aldım.
Migros'tan alınan bir Mi8'de Ritzy garantisi çıktı. Migros nasıl 2 firmanın telefonunu satar bilemedim şimdi. Acaba aradığınız kişinin yanlış bilme ihtimali var mıdır? Sonuçta garanti belgeleri cihazın içinde bulunuyor.

Oyla:

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Merhaba kardeşim. AnTuTu puanına bakma bende mi5s var AnTuTu 170bin küsürdü sanırım. Pubg oyununda kasıyor hala çözüm yok . Çok daha kötü telefonlarda bile açılıyordu.Bu telefonların yazılımı çöp..

Ayrıca bir arkadaş yazmış ikisinde amoled var diye alakası yok . Mi8 de amoled var s9+ da süper amoled var.
S9 531 ppi yoğunluk mi8 402 piksel yoğunluk
Çözünürlük s9 plus katkat üstün 1440 2960 gibi muazzam bir çözünürlüğü var.sakın mi8 Alıp bence o hataya düşmeyin

Oyla:

ali.kara2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali KARA
Cihazım
Huawei P20 PRO
Konular
1
Migros'tan alınan bir Mi8'de Ritzy garantisi çıktı. Migros nasıl 2 firmanın telefonunu satar bilemedim şimdi. Acaba aradığınız kişinin yanlış bilme ihtimali var mıdır? Sonuçta garanti belgeleri cihazın içinde bulunuyor.

Ben telefonla sordum aldığım cevap yazdığım gibi. Eğer siz farklı garantili bi cihaz geldiyse ya adam yanlış biliyor yada 2 farklı ithalatçıdan satışlar yapılıyor..

Oyla:
Üst Alt