Sohbet Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Okumaya gerek yok, kelimeyi tekrar yazmayacağım buraya. Siz küfürün %20-30 u gibi düşünün. Madem küfür veya hakaret yok, neden düzeltme yaptınız?
İlgilendiğiniz için teşekkür de ettim. Hatta yazdığınız uyarıya da beğeni attım. Bu haksız olduğumu veya hatalı olduğumu kabul ettiğim anlamına mı gelir? Sadece düzeltmemi gerektirdiğini düşündüğünüz için olabilir mi?

Küfürün yüzde 20 - 30'u... Hımm... :)

Şöyle bırakayım ben gene de son defa. Artık okuyup okumamak da size kalır.

halk ağzında
`önem verme (vermem), aldırma (aldırmam), umursama (umursamam)!` anlamında kullanılan bir söz.

Bakın alıntı yaptığım yerde de kullanmadım hatalı bir laf olduğunu düşündüğünüz için.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Laptop: Chrome
Telefon: Chrome
iPad: Safari

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
İlgilendiğiniz için teşekkür de ettim. Hatta yazdığınız uyarıya da beğeni attım. Bu haksız olduğumu veya hatalı olduğumu kabul ettiğim anlamına mı gelir? Sadece düzeltmemi gerektirdiğini düşündüğünüz için olabilir mi?

Küfürün yüzde 20 - 30'u... Hımm... :)

Şöyle bırakayım ben gene de son defa. Artık okuyup okumamak da size kalır.

halk ağzında
`önem verme (vermem), aldırma (aldırmam), umursama (umursamam)!` anlamında kullanılan bir söz.

Bakın alıntı yaptığım yerde de kullanmadım hatalı bir laf olduğunu düşündüğünüz için.
Özel mesaj sistemi maksimum 3 kişi alıyor, bakalım yönetici, yazmış olduğunuz kelimeye ne diyecek? Acaba forum kurallarına aykırı mı değil mi? Bak gene okumadım, gerek yok diyorum ama ısrarla gözümün içine italik şekilde yazmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca laubali laubali "Küfürün yüzde 20 - 30'u... Hımm... :) " gibi cümleler kurmak da hiç hoş değil. %20-30'u da dediysem burada tutup matematiksel hesaplamalar da yapmaya kalkışmayın.

kingsman3342

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Note 6 Pro 32gb
Konular
0
PC ve mobilde chrome mobilde brave yi de seviyorum ama PC ve telefon arası senkronizasyon için chrome tercihim

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Forum kurallarımız gereğince;

2.3. Genel Ahlak Kuralları : Sitemizde her hangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Üyelerimiz arasında yaş olarak küçüklerin de bulunduğunu göz önünde bulundurarak yazın.
Alıntı mesaj edıtlendı mı yoksa bu mesaja mıydı o cevap :)
edıt. Duzenleme yapılmış

Firefox kullanıyorum ben yıllardır. Alışkanlık olduğu içinde baska tarayıcıya geçemedim. Opera denedım chrome ztn sevmedım hiç. Fırefox çok kez sinir ettı beni ama baya bı alıstım galiba o yüzden bırakamadım. Son 1-2 yıldır daha stabıl cok şükür

Telefonda da aynı şeyler opera ıcın geçerli onuda bı turlu bırakamıyorum. Aslında bırakmıstım bılen bılır boat browser vardı on numara bı tarayıcı ıdı ama destek kesıldı bıttı gıttı maalesef 3 sene önce

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Alıntı mesaj edıtlendı mı yoksa bu mesaja mıydı o cevap :)
edıt. Duzenleme yapılmış
Alıntılı mesajı ben düzenlemedim, arkadaş kendi mesajını düzenlediği zaman, alıntılanan mesaj yanlışmış gibi gözüktü ve moderatör düzenledi. Yoksa ben neden sileyim, dursun duracağı yerde.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Alıntılı mesajı ben düzenlemedim, arkadaş kendi mesajını düzenlediği zaman, alıntılanan mesaj yanlışmış gibi gözüktü ve moderatör düzenledi. Yoksa ben neden sileyim, dursun duracağı yerde.
Ben yönetici sandım :) sarı bıde geliştirici yazısını görünce. Neyse sonrasında farkettım zaten durumu.

GiBR4LT4R

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
Samsung tarayıcı kullanıyorum alışmışım

Üst Alt