Sohbet Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
Merhabalar. Bu foruma hangi tarayıcıdan giriyorsunuz? Kullandığınız cihaz ne? Bunları söyleyelim burada. Mesela ben;
Masaüstü PC kullanıyorum Sistemini şimdilik açıklamak istemiyorum. (Burada, eminim ki masaüstü sistemlerinden anlayan yok. Varsa da sayısı çok az.) Kullandığım taryaıcıysa Yandex.Browser. Milli gururum. Çok seviyorum Yandex'i.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Google chrome kullanıyorum.
(Burada, eminim ki masaüstü sistemlerinden anlayan yok. Varsa da sayısı çok az.)
Neden olmasın? Cahil bir forum üyeleri topluluğu mu sandınız burayı acaba? Veya nasıl bu kadar emin konuştunuz?

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Neden olmasın? Cahil bir forum üyeleri topluluğu mu sandınız burayı acaba? Veya nasıl bu kadar emin konuştunuz?
Yok hocam. Öyle demek istemem. Asla. Burasıbir Android -büyük oranda Xiaomi- topluluğu. Ve Technopat Sosyal kadar sık bir PC Konusu geçmiyor.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Merhabalar. Bu foruma hangi tarayıcıdan giriyorsunuz? Kullandığınız cihaz ne? Bunları söyleyelim burada. Mesela ben;
Masaüstü PC kullanıyorum Sistemini şimdilik açıklamak istemiyorum. (Burada, eminim ki masaüstü sistemlerinden anlayan yok. Varsa da sayısı çok az.) Kullandığım taryaıcıysa Yandex.Browser. Milli gururum. Çok seviyorum Yandex'i.
RAM'iniz 16 veya üstüyse Chrome hepsine takar.Başka tarayıcı kullanmak kendini kandırmaktır yada farklı geldiği için biraz hoşunuza gider sonra geri Chrome'u ararsınız.7 yıldır Chrome kullanıyorum,yandex,opera,firefox denedim.Hiçbiri chrome etmez,hiçbir şekilde.

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM'iniz 16 veya üstüyse Chrome hepsine takar.Başka tarayıcı kullanmak kendini kandırmaktır yada farklı geldiği için biraz hoşunuza gider sonra geri Chrome'u ararsınız.7 yıldır Chrome kullanıyorum,yandex,opera,firefox denedim.Hiçbiri chrome etmez,hiçbir şekilde.
RAM'im 2 GB. Ve Google'da olan yavaşlık, Yandex'te hiçbir şekilde yok.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Aynen öyle, bir zamanlar 4GB RAM ile kullanıyordum. Daha bir kez bile yok Mozillaymış yok bilmem FireFox'muş.. İşim olmadı çok şükür.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Öyle sandığı yazdıklarından belli değil mi hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bunun sebebi arkaplanda Google'ın daha fazla RAM tüketmesi ve RAM'e ihtiyacı olması. Optimizasyon ve Hız konusunda Google, Yandex'i parçalar, sömürür. 2 GB RAM ile Google Chrome'ı Yandex ile kıyaslıyorsanız şimdiden kaybettiniz.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Evet Chrome çok ram ister ve kullanır ama işini bu sayede mükemmel yapıyor.2GB ramli int kafe pclerinde chrome 2 dk da anca açılıyordu ama açılınca gayet seri devam ediyordu.

Üst Alt