- Adım
- Kurt
- Cihazım
- Mi Max
- Konular
- 8
Arkadaşlar şu an ki sürümüm 11.0.11.0 kararlı sürüm. BL kilidim açık, twrp yüklü ve cihazım rootlu. Magisk sürümüm 20.4. Twrp sürümüm ise 3.4.1b. Xiaomi uygulamalarının olduğu ve en stabil olan rom hangisidir? Ve twrpden yüklerken nelere dikkat etmem gerekiyor? Wipe yapınca root gidecek mi? Gidecekse tekrar nasıl rootlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Elim yatkındır sadece yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Edit: Twrpye girdiğimde şifre soruyor. Cancel dersem sıkıntısız devam edebiliyorum. Ama şifreyi ben koymadım. Bunu niye soruyor arkadaşlar?
Yedekleme yaparken aldığım hata. Ve install dediğimde dosyaları şifreli gibi gösteriyor. Sanırım salt okuma ayarı ile ilgili bir sıkıntı var. Ne yapmam lazım arkadaşlar?
Edit: Twrpye girdiğimde şifre soruyor. Cancel dersem sıkıntısız devam edebiliyorum. Ama şifreyi ben koymadım. Bunu niye soruyor arkadaşlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yedekleme yaparken aldığım hata. Ve install dediğimde dosyaları şifreli gibi gösteriyor. Sanırım salt okuma ayarı ile ilgili bir sıkıntı var. Ne yapmam lazım arkadaşlar?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: