Soru Hangi Simin Kullanıldığını Bulmak

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Bir arkadaşa 2 günlük bir telefon aldık, simin birisine hat takılmış, imei işlemini henüz yaptırmak istemiyor arkadaş, 8 ay resmi süreyi kullanmak istiyor, hangi sim yuvasına takıldığını bilemediğimiz için diğerine takıp o imei aktif edersek bu sefer 4 ay kullanabilecek. Bunu anlamanın bir yolu var mı?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bir arkadaşa 2 günlük bir telefon aldık, simin birisine hat takılmış, imei işlemini henüz yaptırmak istemiyor arkadaş, 8 ay resmi süreyi kullanmak istiyor, hangi sim yuvasına takıldığını bilemediğimiz için diğerine takıp o imei aktif edersek bu sefer 4 ay kullanabilecek. Bunu anlamanın bir yolu var mı?
Maalesef hocam herhangi bir yol yok. Btk dan imei sorgusu yapın ikisinide. Bildiğim kadarıyla birisi kayıt dışi olduğu tespit edilen cihaz diğerinde kayıt çıkmaması lazım. Ancak 2 günlük dediğiniz için bu yolda geçersiz kalabilir

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen deneyeyim e devletten

Her ikisi için de aynı şeyi diyor.

Yazı tura atacak artık :)

Son düzenleme:
Oyla:

sesko86

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sesko
Cihazım
Redmi note 7
Konular
29

Ayarlar/ Telefon hakkinda/ Tüm ozelliker/ Durum

Tiklayarak sim hangi yuvaya takili ve imei sini öğrenebilirsiniz.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/ Telefon hakkinda/ Tüm ozelliker/ Durum

Tiklayarak sim hangi yuvaya takili ve imei sini öğrenebilirsiniz.
Yok ustam o değil, aldığımız kişi sim kartını çıkarmış halde verdi. Kendisi de hangisine taktığını hatırlamıyor. Yani hangi imei aktif olmuş bilmiyoruz. Bunu öğrenmenin yolu var mı soru buydu. Sanırım %50 şans var artık, en kötü 8 ay sonra değil de 4 ay sonra kayıt yaptıracak

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Yok ustam o değil, aldığımız kişi sim kartını çıkarmış halde verdi. Kendisi de hangisine taktığını hatırlamıyor. Yani hangi imei aktif olmuş bilmiyoruz. Bunu öğrenmenin yolu var mı soru buydu. Sanırım %50 şans var artık, en kötü 8 ay sonra değil de 4 ay sonra kayıt yaptıracak
İlk iş bootloader kilidi için müracaat etmek olsun hocam. Malum ne kadar süre vereceği belli olmuyor.

Oyla:
Üst Alt