Mi 5 için de aynı şey geçerli mi ?Mi6 eu beta 7.12.7 yi kur rahat et hocam bana göre romların babası.pil performans vs herşeyi harika
Mi6 eu beta 7.12.7 yi kur rahat et hocam bana göre romların babası.pil performans vs herşeyi harika
Ns ne hocam,bilmediğim şeylerle sınama beni ben karacahilimN.S var mi hocam
Ns ne hocam,bilmediğim şeylerle sınama beni ben karacahilimN.S var mi hocam
Geçerli hocam sanırım ama teline uygun olanını yüklemen gerek yalnız bu nougat oreo değil. oreo'yu beğenmedimMi 5 için de aynı şey geçerli mi ?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlarinizi tam yaptiniz mi hocam 3-4 saat cok az bir süre, fazla oyun oynuyor musunuz ondanda olabilirGlobal stabil kullanıyorum şarz çok kötü son güncellemeyle 3-4 saat ekran süresi ancak alıyorum o yüzden bootloader kilidi açmadan iyi bir beta sürümüne geçmek istiyorum ne yapmalıyım bu işlerden pek anlamıyorum
[doublepost=1518380334,1518380294][/doublepost]Telefonum mi 6 bu arada yazmayı unutmuşum
Hocam zahmet olmaz ise link verme şansınız var mı ? Tüm romlari sorunsuz buluyorum bu eu romlarda bir gariplik var hangisini indirecegimi şaşırıyorum. Fastbootdan yükleyeceğim de ona göre dosyası var mı bu romun acaba ?Ns ne hocam,bilmediğim şeylerle sınama beni ben karacahilim
[doublepost=1518387681,1518387573][/doublepost]
Ns ne hocam,bilmediğim şeylerle sınama beni ben karacahilim
Geçerli hocam sanırım ama teline uygun olanını yüklemen gerek yalnız bu nougat oreo değil. oreo'yu beğenmedim
[doublepost=1518387681,1518387573][/doublepost]
Geçerli hocam sanırım ama teline uygun olanını yüklemen gerek yalnız bu nougat oreo değil. oreo'yu beğenmedim