Sohbet Hangi romu ne için atıyorsunuz

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Pixel Experience ve bazı miui romları arasında sürekli geçiş yapıyorum, pixel romundayken miui'ı özlüyorum; miui romlarındayken pixel'i özlüyorum. En son bootloader kilidini kapatacağım o olacak.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Pixel Experience ve bazı miui romları arasında sürekli geçiş yapıyorum, pixel romundayken miui'ı özlüyorum; miui romlarındayken pixel'i özlüyorum. En son bootloader kilidini kapatacağım o olacak.
Sizce birinde kalacak olsaniz hangisinde kalırsınız

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hahaha :D

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Sizce birinde kalacak olsaniz hangisinde kalırsınız
Pixel Experience'da kalırım fakat bazı şeyler tam değil, rom google tarafıntan yapılmadığı için tam olarak istediğimi alamıyorum. Miuida animasyon hataları oluyor çok canımı sıkıyor, son uygulamalara girerken uygulamalar animasyonsuz ve kasarak geliyor.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu seferde kilidi açmak için uğraşacaksınız hocam :) kilit kurtarmaz bu lanet alışkanlıktan :)

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah Aydoğan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 8
Konular
4
ASUS Zenfone 3 cihazıma LineageOS 16 Official custom ROM'unu kurdum. Kendi stok ROM'u sıkıntılı çalışıyordu ve güncelleme desteği de bitmişti. O yüzden stok Android deneyimini yaşamak istedim ve memnunum. :D

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
An itibari ile Mi5S'ime pixel yükledim android 10 yani çok akıcı ben beklemiyordum böyle çok renkli en sevdiğim ve karanlık mod var :)

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
ASUS Zenfone 3 cihazıma LineageOS 16 Official custom ROM'unu kurdum. Kendi stok ROM'u sıkıntılı çalışıyordu ve güncelleme desteği de bitmişti. O yüzden stok Android deneyimini yaşamak istedim ve memnunum. :D
Lineage OS stok android değil de taş android gibi :D

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eu stabil rom kullanıyorum reklamlar ve genel anlamda temiz arındırılmış bi sistem olduğu için ve kernel kullanıyorum akıcı ve hızlı bir arayüz için biraz takıntılıyımda cihazın hıçkırmaları bile rahatsız edici geliyor bana.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Daha önce miui pro,revOs,mi room kullandım en iyisi revOs pil performansı mükemmeldi mix 2 kullanıyorum miui 11 global çıktığı ilk gün hemen yükledim o günden beri kullanıyorum 2 ay oldu havoc 10.0 romu çıktı yüklemek istiyorum ama üşeniyorum inşallah böyle devam ederim günde 3-4 farklı rom yüklüyordum tam bir manyaktım özellikle s7 edge kullanırken baya baya abartmıştım beni arayıp ulaşamıyordu kimse

Üst Alt