Soru Hangi ROM'u kullanıyorsunuz?

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Merhabalar,

2 gün önce Mi5 cihazımdan Redmi Note 5'e terfi ettim. Almadan önce cihaz ile ilgili romları ve yorumlarını kontrol ettim. Revolution kurmaya karar verdim ve gelir gelmez de ilk işim bu romu kurmak oldu. Ancaak batarya olsun, performans olsun bir sıkıntı yaşamıyordum ki bildirim sorunum olduğunu farkettim. Whatsapp, Instagram gibi uygulamalar hariç bankacılık, Tapatalk veya tawk için hiçbir bildirim alamıyorum,kilit ekranından bahsetmiyorum komple bildirim gelmiyor. Çok ayar denedim tüm ayarlarını defalarca gözden geçirdim ancak nafile bir sonuca ulaşamadım...

Şimdi gelelim sadede, ben saf android kullanmayı sevmiyorum, miui romlardan memnunum. Revolution seviyesinde özelleştirmelere ve batarya performansına sahip olup bildirimler konusunda bana sıkıntı yaşamayacak bir rom önerebilir misiniz?

Konuyu açmamdaki tek sebep öneri almak değil aynı zamanda çoğunlukla kullanılan romu da görmek istiyorum, yorumlar için şimdiden teşekkür ederim...

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam ilk tam dolumdan sonra 8 saat,ikinci tam dolumdan sonra 8 saat 44 dakika civarı bir ekran süresi almıştım.
kendi stock karneliyle mi kullanıyorsun? bir de miflashla global rom üstüne tekrar bunu kurmanın faydası ne acaba

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
kendi stock karneliyle mi kullanıyorsun? bir de miflashla global rom üstüne tekrar bunu kurmanın faydası ne acaba

Evet stock kernel ile kullanıyorum,mi flashla global rom üstüne tekrar kurmanın özetini şöyle açıklayayım telefon bana geldiğinde global stabil miui 9 versiyonu vardı,ben onun üstüne TWRP flashlayıp direk ROS kurmuştum sonuçta biri miui9 biri miui 10 ve Android sürümleri de farklı,acaba ondan mı problem yaşıyorum diyip dün miui 10 en güncel stabil versiyonu full clean şekilde yükledim.Sonrasında ilk açılışı ayarlayıp download modda tekrar TWRP flaşladım, wipe/cache dalvikleri yaptıktan sonra da ROS'u kurdum ve şu an bir problem kalmadı.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Evet stock kernel ile kullanıyorum,mi flashla global rom üstüne tekrar kurmanın özetini şöyle açıklayayım telefon bana geldiğinde global stabil miui 9 versiyonu vardı,ben onun üstüne TWRP flashlayıp direk ROS kurmuştum sonuçta biri miui9 biri miui 10 ve Android sürümleri de farklı,acaba ondan mı problem yaşıyorum diyip dün miui 10 en güncel stabil versiyonu full clean şekilde yükledim.Sonrasında ilk açılışı ayarlayıp download modda tekrar TWRP flaşladım, wipe/cache dalvikleri yaptıktan sonra da ROS'u kurdum ve şu an bir problem kalmadı.
Anladım saol. Miui romlari nedense daha az gidiyor aospa göre pixel ex yeni güncelleme gelsin tekrar geçerim ona sanırım miui güzelde en az 1-2 saat fark ediyor ekran süresinde

Oyla:
Üst Alt