Soru Hangi ROM'u kullanıyorsunuz?

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Merhabalar,

2 gün önce Mi5 cihazımdan Redmi Note 5'e terfi ettim. Almadan önce cihaz ile ilgili romları ve yorumlarını kontrol ettim. Revolution kurmaya karar verdim ve gelir gelmez de ilk işim bu romu kurmak oldu. Ancaak batarya olsun, performans olsun bir sıkıntı yaşamıyordum ki bildirim sorunum olduğunu farkettim. Whatsapp, Instagram gibi uygulamalar hariç bankacılık, Tapatalk veya tawk için hiçbir bildirim alamıyorum,kilit ekranından bahsetmiyorum komple bildirim gelmiyor. Çok ayar denedim tüm ayarlarını defalarca gözden geçirdim ancak nafile bir sonuca ulaşamadım...

Şimdi gelelim sadede, ben saf android kullanmayı sevmiyorum, miui romlardan memnunum. Revolution seviyesinde özelleştirmelere ve batarya performansına sahip olup bildirimler konusunda bana sıkıntı yaşamayacak bir rom önerebilir misiniz?

Konuyu açmamdaki tek sebep öneri almak değil aynı zamanda çoğunlukla kullanılan romu da görmek istiyorum, yorumlar için şimdiden teşekkür ederim...

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temanızı değiştirip tekrar kontrol edermisiniz lütfen bildirimlerinizi

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Şu an 2 adet tema daha denedim hocam aynı problem devam ediyor.Uygulamalardan hiç bildirim gelmiyor,kilit ekranına düşmemesi değil yani sadece problem :(

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
bende note 5 ilk önce pixel experince kurdum sonra pe-extended kurdum şimdide masik x 1.4 var hangisini merak ediyorsan söyleyebilirim

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
bende note 5 ilk önce pixel experince kurdum sonra pe-extended kurdum şimdide masik x 1.4 var hangisini merak ediyorsan söyleyebilirim

Hocam Mi5 kullanırken sürekli Masik ile MiuiPro arasında gidip geliyordum en son Masik kurup onda kalmıştım.Sürekli ROM değiştiren biri değilim,eğer problemsiz ve özelleştirilebilir bir rom olursa sadece güncellemelerini takip ediyorum.Masik'ten memnundum ancak Note 5 AI için olan versiyonunu henüz denemedim,özelleştirilebilirliği ne durumda,kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ortalama,herhangi bir sorunu var mı ve memnun musunuz?

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam Mi5 kullanırken sürekli Masik ile MiuiPro arasında gidip geliyordum en son Masik kurup onda kalmıştım.Sürekli ROM değiştiren biri değilim,eğer problemsiz ve özelleştirilebilir bir rom olursa sadece güncellemelerini takip ediyorum.Masik'ten memnundum ancak Note 5 AI için olan versiyonunu henüz denemedim,özelleştirilebilirliği ne durumda,kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ortalama,herhangi bir sorunu var mı ve memnun musunuz?
daha yeniyim aslında masikte kirks karnel ile 10 saat alan arkadaş var türk xda da resim attı. özelleştirme kısıtlı. bir kaç bug var şuanda düzeltirlir ama. 1.4 sürümünde stock kamera arka portre çalışmıyor 1.3 te çalışıyor 1.3 kurmak istersen. arayanların ısmı siyah görünmüyor ama apk dosyası ile rootlı şekilde düzeliyor şuanda.

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Bugün Miui 10 global stabil versiyonu flasher ile flaşladım ve üstüne tekrar ROS'u kurdum,an itibariyle bildirim problemlerime son vermiş bulunmaktayım.Bu ROM üzerinden devam edeceğim,cevaplarınız için teşekkürler. :)

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bugün Miui 10 global stabil versiyonu flasher ile flaşladım ve üstüne tekrar ROS'u kurdum,an itibariyle bildirim problemlerime son vermiş bulunmaktayım.Bu ROM üzerinden devam edeceğim,cevaplarınız için teşekkürler. :)
hocam batarya ne alırsan yazar mısın sana zahmet ona göre bende ona geçeyim.

Oyla:

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Redmi Note 5 için LiquidRemix Tavsiye ederim. Muhteşem olmuş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_Lawnchair_20181015-114044.png
    Screenshot_Lawnchair_20181015-114044.png
    3 MB · Görüntüleme: 35
Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
hocam batarya ne alırsan yazar mısın sana zahmet ona göre bende ona geçeyim.

Hocam ilk tam dolumdan sonra 8 saat,ikinci tam dolumdan sonra 8 saat 44 dakika civarı bir ekran süresi almıştım.

Oyla:
Üst Alt