Soru Hangi Romu Kullanıyorsunuz ?

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Malumunuz artık geliştiriciler cihazımıza destek vermiyor sadece AOSP romlar da devam eden bir güncelleme var o kadar. Şu anda kullanmakta olduğunuz rom hangisi ?

efeleoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
Gerçekten bıçak gibi kesildi romlar ya. Günlük aa bu yenisi çıkmış vay yeni rom düşmüş formatlayıp duruyorduk ne güzel. Çok memnun olsam da değiştirme zamanı geldi sanki telefonu. Sorunuza cevap veriyim miui hellas v12 android 10 ve12.0.6.0 romdayım 15 gündür memnunum pilde idare ediyor şu an oyun oynamam sudoku bazen ;)

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten bıçak gibi kesildi romlar ya. Günlük aa bu yenisi çıkmış vay yeni rom düşmüş formatlayıp duruyorduk ne güzel. Çok memnun olsam da değiştirme zamanı geldi sanki telefonu. Sorunuza cevap veriyim miui hellas v12 android 10 ve12.0.6.0 romdayım 15 gündür memnunum pilde idare ediyor şu an oyun oynamam sudoku bazen ;)
Bende aynı kanıdayım cihazı hala daha seviyorum ama değiştirme zamanı yavaş yavaş geliyor bence de hellas ın miui11 romu pil konusunda baya iyi fakat miui12 ye alışınca da 11 sarmıyor :D

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
şuan global 12.0.5 kullaniyorum memnunum fakat bi ara değiştirmek istiyorum eskisi gibi rom bolluğu yok malesef

Kergitli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
o geliştiriciler çok ayıp ediyorlar. ben cihazdan o kadar memnunum ki 2.5 yıldır bana hala sıfır gibi geliyor.
bu arada kullandığım pixel experiance romu çok akıcı yavaşlamıyor tavsiyemdir

efeleoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
İşim gereği call record benim için cok önemli. bu özellik içinde root yapmak istemiyorum. bugün cdroid yeni sürüm çıkmış vanilla olarak. Çok çalıştım falan yazmış onu yüklüyeceğim akşam testten sonra yazarım ;)

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
İşim gereği call record benim için cok önemli. bu özellik içinde root yapmak istemiyorum. bugün cdroid yeni sürüm çıkmış vanilla olarak. Çok çalıştım falan yazmış onu yüklüyeceğim akşam testten sonra yazarım ;)
Yorumunuzu bekliyoruz o zaman

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan global 12.0.5 kullaniyorum memnunum fakat bi ara değiştirmek istiyorum eskisi gibi rom bolluğu yok malesef
Dayanamazdım ben o romu kullanmaya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o geliştiriciler çok ayıp ediyorlar. ben cihazdan o kadar memnunum ki 2.5 yıldır bana hala sıfır gibi geliyor.
bu arada kullandığım pixel experiance romu çok akıcı yavaşlamıyor tavsiyemdir
Kesinlikle katılıyorum. Cihazı aldığım ilk günden beridir kılıf ve jelatinle kullanıyorum. Hafta da 3-4 kez temizliyorum gün aşırı da ekranı siliyorum hala cezbediyor telefon beni bazen bir daha mı gelicez dünyaya diyip parlaklığı fulleyip öyle kullanıyorum :D AOSP romlarda fazla duramıyorum telefonun bütün özelliklerini kullanamadığımı düşünüyorum.

efeleoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
crDroid 7.13 dün akşam kurudum. şu an bu romdayım akıcılık hız vs güzel camera ANXCamera ingilizce, pil için bişey diyemiyeceğim şu an için. bence başarılı rom.

Üst Alt