Soru Hangi Rom Tercih Etmeli/Redmi 5 Plus

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Elimde 1.5 Ay Civarı Redmi 5 Plus Var BL Kilidi Kapalı Sizce Rom Yüklemelimiyim Stabil Rom Var Üzerinde Global Versiyon.Birde Bazıları Redmi 5 Plus Oreo Alacak Demiş Bazıları Almayacak Demiş Alırmı Sizce.Rom Mevzusu İse Böyle Bir Cihazı Rom İle Oynamaya Değermi Birde Betaya Geçmelimiyim Rom Olarak Güncellemeleri Daha Önce Almak İçin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde Redmi 5 Plus Bazı Yerlerde Redmi Note 5 Diyorlar Fakat Bazı Yerlerdede Neden Redmi Note 5 Yeni Çıakcak Pro Modelinin Bir Altı Olarak Gösteriliyor.

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Birisi beni ,romlar nedir nasıl kurulur neden kurulur, güvenlimidir, gibi şeyleri detaylı bir şekilde anlatabilirmi(herşeyiyle)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Birisi beni ,romlar nedir nasıl kurulur neden kurulur, güvenlimidir, gibi şeyleri detaylı bir şekilde anlatabilirmi(herşeyiyle)

Bu sorularınızı GOOGLEYE yazarsanız çok güzel cevaplar alırsınız :)

Oyla:

WisdomFaith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnanç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Merhabalar,
Gece 2.30 sularında (bir ay falan oluyor) canım çok sıkıldığı için telefonu unlock edip custom rom yüklemeye karar verdim. 15 gün boyunca kendimi sağa sola vurup bekledikten sonra cihazı unlock ettim ama iki gün boyunca custom rom araştırdım. Stock rom bana her zaman daha hoş geldiğinden dolayı ilk olarak DotOS'u yükledim. Çoğu konuda çok memnundum ama ön flashın çalışmaması (flashsız telefonlardaki gibi ekranı %1000000 parlatıp flash olarak kullanıyor) ve parmak izi sensörünün çalışması için keyfinin kahyasından izin alması gerektiği için "Yeter da senle mi uğraşıcam" diyerek önce AEX rom yüklemeye kalktım ama sorunlu sürümü yüklediğim için hiç açılmadı bu yüzden bir yorumum yok. Sonra "Ay torrent diye bir şey keşfettim süper" diyen bilgisayarla yeni tanışmış insan gibi Pixel Experince'i yükledim ve şok oldum. Gerçekten Pixel romu kullanmasının yanı sıra önceki romlarda yaşadığım sıkıntıları yaşamadım. Bu yüzden Pixel Experience'ı öneriyorum.

Oyla:
Üst Alt