Ses kalitesi bir tık düşük malesef. Bilmiyorum cihazımdan mı kaynaklı hocam ama ses kalitesi aşırı yüksek değil benim aldığımda. Geçenlerde tekini kaybettim, sağolsun casibao hocam temin etmemde yardımcı oldu(kendisine tekrar teşekkür ederim)
Şarj süresinden memnunum vallahi. Ben ikisini birden takınca duyamadigim için tek kulakta kullanıyorum, tek kulaklik 4 saat rahat götürüyor beni.Hizli şarj olup uzun kullanım sağladığı için seviyorum. Ama sesi bir tık artabilir miydi, muhakkak!
![]()
Twrp üzerinde orangefox zip flaşlayacağım. Cihazım rootlu. Bu işlemi yaptıktan sonra root gider mi ? Tekrardan magisk flaşlamalı mıyım ?
Flaşladığınız şey orangefox idi değil mi ?Ben flashladim magisk gitmedi hocam.
Flaşladığınız şey orangefox idi değil mi ?
Vazgeçilmeziniz olur kısa zamanda.Bu konu benim kanıma girdi gece tutup orangefox yükledim. Arayüzü çok güzel geldi, gayet hızlı da.Skyhawkı da deneyeceğim..
Vazgeçilmeziniz olur kısa zamanda.
Teşekkür ederim hocam.Evet hocam rom flashlar gibi install kısmından flashlama yaptım.
Root gittiğini fark ederseniz Orange Fox içerisinde de root menüsü mevcut
Hocam yükledim arayüzünü çok beğendim fakat orangefoxa geçince biraz kafam karıştı. Tekrar twrpye nasıl dönebilirim ?Teşekkür ederim hocam.
Hocam yükledim arayüzünü çok beğendim fakat orangefoxa geçince biraz kafam karıştı. Tekrar twrpye nasıl dönebilirim ?