Yardım Hangi modülü yükleyelim

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Lkt de terminal ile modları değiştirebiliyorsun veya nfs de biraz bilgi sahibi olmak gerek sadece. Fde.ai nin paralı versiyonunda uygulamasından değiştiriyorsunuz direkt. Ben şuan Lkt yi balanced de kullanıyorum oyuna gireceğim zaman turbo ya alıyorum şarj olarak fde.ai den çok daha iyi gidiyor fde.ai baya şarj yiyordu ama akıcılık olarak tabi ki Lkt den daha iyi. Şöyle söyleyeyim fde.ai nin balanced modu = lkt nin turbo modu.

korkmaz Yiğit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KorkmazYiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
Ara yüzde takılma kasma olmuyor mu peki?
Hayır kasma hiç olmuyor fakat performans modüllü fdi yaptığımda saha seri hızlı oldugunu gördüm bı tık daha hızlı bundan ama kesinlikle kasma donma yok

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hayır kasma hiç olmuyor fakat performans modüllü fdi yaptığımda saha seri hızlı oldugunu gördüm bı tık daha hızlı bundan ama kesinlikle kasma donma yok
LKT kullanıyordunuz demi hocam deniyim eve gittiğimde.

korkmaz Yiğit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KorkmazYiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
LKT battery modunu kullanıyorum şarj için tavsiye ederim

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Hissedilen bir duraksama oluyor aosp kullandığımdan bende çok daha belli oluyor miui mağlum aosp rom kadar akıcı olamıyor. Fde.ai de çok akıcı giderken lkt de sabit 60 fps olmadığını hissediyorsun.

korkmaz Yiğit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KorkmazYiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
Hissedilen bir duraksama oluyor aosp kullandığımdan bende çok daha belli oluyor miui mağlum aosp rom kadar akıcı olamıyor. Fde.ai de çok akıcı giderken lkt de sabit 60 fps olmadığını hissediyorsun.
Evet bende fde.ai gaayet akici ve seri fakar LKT battery de çok da sorun olacak kadar yavaş değil bende mi 9T Xiaomi.eu stabil

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Evet bende fde.ai gaayet akici ve seri fakar LKT battery de çok da sorun olacak kadar yavaş değil bende mi 9T Xiaomi.eu stabil
Açıkçası miui kullansam o kadar problem etmezdim o kadar akıcı hissettirmiyorda aosp de neredeyse her şey 60 fps ve problemsiz animasyon olduğundan duraksama olduğunda gözüne baya çarpıyor. :D

Üst Alt