Yardım Hangi Modem?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Sweet hocam. Ancak şu problem var. Ancak telefon bazen ekran donuyor gidiyor yani hiç tiklamiyor. Telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum duzeliyor. Böyle değildi bu ne ile alakalı modemden sonra böyle oldu nasıl düzelir fikriniz var mı.
Son çıkan modem linki.
Şifre :haberservis.com

Dokunmatik sorunu modem ya da yazılımdan ziyade donanım kaynaklı olabilir. Şarj aleti ve şarj kablosu da bozabilir. Bir süre başka şarj aleti ve kablosu deneyin. Yine olmuyor ise dokunmatik bozulmuş olabilir.

cuckolding

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco
Cihazım
Poco X3 NFC 128
Konular
16
Son çıkan modem linki.
Şifre :haberservis.com

Dokunmatik sorunu modem ya da yazılımdan ziyade donanım kaynaklı olabilir. Şarj aleti ve şarj kablosu da bozabilir. Bir süre başka şarj aleti ve kablosu deneyin. Yine olmuyor ise dokunmatik bozulmuş olabilir.
En son bunu kurmuştum. Yok ustadim. Miui 13 kurulu iken telefonda bir problem yoktu sıfır sıkıntıydi. Mi flash ile miui 14 kurdum. Sonra modem dosyası kurdum. 1 saat sonra baktım ki ara sıra ekran dokunmatikte çalışmıyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Miui 14 ve modem yükleyince oldu durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fikrim yok hocam mi flash ile rom atmayı deneyin.
Öyle yapmıştım hocam miui 14 kurdum. 13 iken sorun yoktu

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
En son bunu kurmuştum. Yok ustadim. Miui 13 kurulu iken telefonda bir problem yoktu sıfır sıkıntıydi. Mi flash ile miui 14 kurdum. Sonra modem dosyası kurdum. 1 saat sonra baktım ki ara sıra ekran dokunmatikte çalışmıyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Miui 14 ve modem yükleyince oldu durum.

Temiz kurulum mu yaptınız yoksa eskinin üzerine mi kurdunuz?

S

Size tavsiyem twrp den data kısmını formatlayıp temiz kurulum yapmanız. Wipe kısmını yaptıktan sonra "yes" yazılan yeri söylüyorum. Hem android hem de miui değiştiği için temiz kurulum şart

Son düzenleme:

cuckolding

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco
Cihazım
Poco X3 NFC 128
Konular
16
Temiz kurulum mu yaptınız yoksa eskinin üzerine mi kurdunuz?

S

Size tavsiyem twrp den data kısmını formatlayıp temiz kurulum yapmanız. Wipe kısmını yaptıktan sonra "yes" yazılan yeri söylüyorum. Hem android hem de miui değiştiği için temiz kurulum şart
Direk fastboottan tgz klasörünü kurdum. Sitedeki hocalarim wipe data factory yaparsan IMEI gider. Zaten fastboottan kurulum yapınca temiz kurulum oluyor dediler. Tekrar wipe dataya gerek yokmuş. IMEI ucmamasi için yapmadim

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Direk fastboottan tgz klasörünü kurdum. Sitedeki hocalarim wipe data factory yaparsan IMEI gider. Zaten fastboottan kurulum yapınca temiz kurulum oluyor dediler. Tekrar wipe dataya gerek yokmuş. IMEI ucmamasi için yapmadim
Alakası yok, giden şey imei değil modem, zaten her Türlü miflash yapınca da modem gider. Siz twrp yi kurun wipe kısmını yaptıktan sora veri biçimlendirme kısmına girip yes yazın. En temiz kurulum o şekilde olur. Bunları yani yes ve wipe kısmını Rom atmadan önce ve sonra yapın. Telefonu yerinden başlata tıklayıp oradan ses kısmayı basılı tutarak, fastboot tan modem atın.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
hangi modemi kurdunuz

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Bunu sorunsuz kullanıyorum hocam ama Endonezya rom için hazırlarken global için de hazırlayayayım

cuckolding

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco
Cihazım
Poco X3 NFC 128
Konular
16
Üst Alt