Uygulama Hangi Klon uygulamasını kullanıyorsunuz?

thebaboli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Akdaş
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Merhaba Forumdaşlar

4 yıl önce AppCloner isimli uygulamanın premium sürümünü almış ve uygulama klonlamak için onu kullanıyor idim. Son dönemde bazı uygulamaları klonlamama rağmen hata vererek açılmamaya başladı uygulamalar.

Alternatif olarak kullandığım Parallel Space uygulamasında ise sadece Xiaomideki çift uygulamalar gibi ikinci uygulamayı kuruyor ama bana 4-5 adet aynı uygulamadan lazım oluyor.

Bunun için bazı uygulamaları araştırdım ama hem güvenirlik açısından hem de premium versiyonlarını satın almaya değer mi diye sizlere sormak istedim.

Deneyimleyip memnun kaldığınız klon yapan uygulamalar hangileri?

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Merhaba Forumdaşlar

4 yıl önce AppCloner isimli uygulamanın premium sürümünü almış ve uygulama klonlamak için onu kullanıyor idim. Son dönemde bazı uygulamaları klonlamama rağmen hata vererek açılmamaya başladı uygulamalar.

Alternatif olarak kullandığım Parallel Space uygulamasında ise sadece Xiaomideki çift uygulamalar gibi ikinci uygulamayı kuruyor ama bana 4-5 adet aynı uygulamadan lazım oluyor.

Bunun için bazı uygulamaları araştırdım ama hem güvenirlik açısından hem de premium versiyonlarını satın almaya değer mi diye sizlere sormak istedim.

Hocam aşağıdaki uygulamaları dener misiniz?

-> Hangi uygulamarı klonladığınızda ne hatası alıyorsunuz acaba?

Uygulamaların full sürümünü internette bulabilirsiniz ama ne kadar güvenirsiniz tartışma konusu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlara ek olarak 18 Haziran'da güncellenmiş bir uygulama buldum Forum XDA'da. ulaşabilirsiniz.

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14

Uygulamaların full sürümünü internette bulabilirsiniz ama ne kadar güvenirsiniz tartışma konusu.

Bunlara ek olarak 18 Haziran'da güncellenmiş bir uygulama buldum Forum XDA'da. ulaşabilirsiniz.
hocam ben başka bir şey sormak istiyorum bilmem yardımcı olabilir misiniz? ben sadece twitter'ı klonluyorum ama bu sefer klonladığım twitter uygulaması internet çekmiyor sanki internet bağlantım yokmuş gibi görünüyor (resimler falan hiçbir şey yüklenmiyor) ama diğer uygulamalarda ve internetimde bir sorun yok eu beta kullanıyorum her hafta güncellememe rağmen değişmiyor :( varmıdır sizin bildiğiniz bir yol ?

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
hocam ben başka bir şey sormak istiyorum bilmem yardımcı olabilir misiniz? ben sadece twitter'ı klonluyorum ama bu sefer klonladığım twitter uygulaması internet çekmiyor sanki internet bağlantım yokmuş gibi görünüyor (resimler falan hiçbir şey yüklenmiyor) ama diğer uygulamalarda ve internetimde bir sorun yok eu beta kullanıyorum her hafta güncellememe rağmen değişmiyor :( varmıdır sizin bildiğiniz bir yol ?
Twitter hakkında bir malumatım yok hocam. Paylaşmış olduğum uygulamaların hepsini denemenizi önerebilirim sadece.

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Merhaba Forumdaşlar

Lucky Patcher

thebaboli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Akdaş
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bankacılık uygulamalarında sorun yaşıyorum. QNB Finansbank, Yapıkredi Mobil vs gibi.

Üst Alt