Anket Hangi CFW Romunu Tavsiye Edersiniz?

Hangi Rom

• MSM-Extended

Oy: 4 7,1%
  • PixelExperience

Oy: 8 14,3%
  • PixelExperience Plus

Oy: 18 32,1%
  • CesiumOS

Oy: 2 3,6%
  • DirtyUnicorns

Oy: 0 0,0%
  • ArrowOS

• ToxycOS

• BlissROM

Oy: 7 12,5%
  • ResurrectionRemix

Oy: 3 5,4%
  • PixysOS

Oy: 1 1,8%
  • AospExtended

• CorvusOS

• NusantaraProject

• RevengeOS

• crDroid

• ZenX-OS

Oy: 1 1,8%
  • SuperiorOS

• StagOS

• AIM-ROM

• Kullanılan toplam oy
    56

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
cfw aosp tabanlı romlara mı deniyor? en son severek kullandığım CM vardı :) sonraki aospleri 1 haftadan fazla kullanamadım. belkide stock based romların başarısından dolayıdır.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Neredeyse tüm aosp romlarını denedim pixel çok eski bir aosp rom olmasına rağmen o kadar çok buglarla doluydu ki telefon aramalarında sürekli karşı taraf meşgule atarsa ya da açmazsa yeniden başlatmadan kimseyi arayamıyordum edemiyordum vs. bir sürü hata ile karşılaştıktan sonra saldım daha da kullanmam dedim. Daha sonrasında bir çok aosp rom denedim ve hiç birinden tat alamadım taaki bliss rom ile karşılaşana kadar bliss gerçekten kullandığım en stabil ve pil performansını dibine kadar aldığım bir romdu. Blissten de sıkılıp msm xtended'a geçtikten sonra android 11 tabanlı romların gerçekten daha stabil olduğuna kanaat getirdim üstelik heniz şarjım %50 olmasına rağmen 6 saati geçik bir ekran süresi alıyorum... Serkanz hocamdan özür diliyorum ön yargılı davrandığım için gerçekten android 11 ile bambaşka bir boyuta geçiyorsunuz hiç düşünmeden geçin derim :)

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Bende şahsen özelleştirme ve stabilite köpeği olduğum için MSM xtended benim için bir numara a11 sürümü kullanıyorum şuan pek bir sıkıntısı yok ufak tefek küçük şeyler dışında 2.numaraya gelirsek her zaman muallak olmuştur ama bliss ve zenx derdim çünkü ikiside iyi ama launcher olarak zenx bir tık önde isterseniz ama bu launcheri quickswitch ile bliss de veya x bir romda kullanabilirsiniz pixel romu da o benim için o kadar sade ve sıkıcı ki MIUI gibi görsel olarak harika bir arayüzü aosp ile eziyet çektirip pixel rom ve pisxys gibi romlarla öldürmek istemem zaten yeterince görsellik olarak acı veriyoruz o yüzden benim nacizhane tavsiyelerim bunlardır
Not:evo romdan destek kesilmese 2.numarayi o da paylaşırdı

Begonia için msm xtended rom yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Begonia için msm xtended rom yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
Tek versiyon A11 var
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hatta bu linkte de kurulum videosu var,Ancak kurmak isterseniz bu versiyonu verirken cfw seçiminde bir yeri hatalı bırakmışım şuan tekrar yüklüyorum,yarın indirebilirsiniz

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
PixelExperience +
CesiumOS
BlissROM
PixysOs
CorvusOS
RevengeOS
crDroid
Zenx-OS
StagOs
ResurrectionRemix i de şuan kullanıyorum. bu romların android 10 ve 11 sürümlerini denedim. içlerinde en stabili PixelExperience+ olanıydı bana göre ama onda da kişiselleştirme seçeneği çok az o sebeple bir süre sonra değişiklik isteği olduğundan bıraktım kullanmayı. Uzun süre şarjım gitsin başka da uğraşmayayım derseniz seçenek olarak seçilebilir. Onun haricinde Bliss, Zenx iyiydi. Şuan kullandığım rom da fena değil sırf tekrar değişiklik olmasın diye duruyorum :D
hocam o kadar çok özeleştirmesi olmasına ragmen RR romun çok eksigi var Zenx çok yavaş hız konusunda biraz eksikliği var bence asıl AOSP en iyi romlarını tavsiye ederim Evolution X, DerpFest, Shapeshift, Havoc
Neredeyse tüm aosp romlarını denedim pixel çok eski bir aosp rom olmasına rağmen o kadar çok buglarla doluydu ki telefon aramalarında sürekli karşı taraf meşgule atarsa ya da açmazsa yeniden başlatmadan kimseyi arayamıyordum edemiyordum vs. bir sürü hata ile karşılaştıktan sonra saldım daha da kullanmam dedim. Daha sonrasında bir çok aosp rom denedim ve hiç birinden tat alamadım taaki bliss rom ile karşılaşana kadar bliss gerçekten kullandığım en stabil ve pil performansını dibine kadar aldığım bir romdu. Blissten de sıkılıp msm xtended'a geçtikten sonra android 11 tabanlı romların gerçekten daha stabil olduğuna kanaat getirdim üstelik heniz şarjım %50 olmasına rağmen 6 saati geçik bir ekran süresi alıyorum... Serkanz hocamdan özür diliyorum ön yargılı davrandığım için gerçekten android 11 ile bambaşka bir boyuta geçiyorsunuz hiç düşünmeden geçin derim :)
hocam pil yüzdesini gösteren bölümü bulamadım yardımcı olurmusun

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam o kadar çok özeleştirmesi olmasına ragmen RR romun çok eksigi var Zenx çok yavaş hız konusunda biraz eksikliği var bence asıl AOSP en iyi romlarını tavsiye ederim Evolution X, DerpFest, Shapeshift, Havoc

hocam pil yüzdesini gösteren bölümü bulamadım yardımcı olurmusun
Sanırsam mi9tpro kullanıyorsunuz. Bu konu note 8 Pro için açıldı. Her telefonda romlar farklı performans verebilir. Bahsettiğiniz romlar'ın desteği cihazımizda yok

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Sanırsam mi9tpro kullanıyorsunuz. Bu konu note 8 Pro için açıldı. Her telefonda romlar farklı performans verebilir. Bahsettiğiniz romlar'ın desteği cihazımizda yok
aynen hocam mi9t pro kullanıyorum ama bu bahsettiğimin konunun performansla değil ayarlar özelleştirme ile ilgili değilmi bu arada kurduğum rom Xtended-XR-v2.0-raphael-OFFICIAL-20201110
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırsam mi9tpro kullanıyorsunuz. Bu konu note 8 Pro için açıldı. Her telefonda romlar farklı performans verebilir. Bahsettiğiniz romlar'ın desteği cihazımizda
tamam buldum hocam

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
aynen hocam mi9t pro kullanıyorum ama bu bahsettiğimin konunun performansla değil ayarlar özelleştirme ile ilgili değilmi bu arada kurduğum rom Xtended-XR-v2.0-raphael-OFFICIAL-20201110
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam buldum hocam
Zen-x rom hakkindaki düşüncenize bu sözü soyledim

Üst Alt