Hocam beta mı linkde ki. Bunda ekran video kaydı alınamadığını ve bazı ufak tefek hatalar olduğunu duymuştumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romun linkini zor buldum. Support grubu vs. kapatılmış gibi gözüküyor. Kullanmamak daha iyi olacaktırHocam beta mı linkde ki. Bunda ekran video kaydı alınamadığını ve bazı ufak tefek hatalar olduğunu duymuştum
haklısınız begonia için kendi sitesinde link yok pling de de yok. telegram group larında vbar ama ne kadar güvenliRomun linkini zor buldum. Support grubu vs. kapatılmış gibi gözüküyor. Kullanmamak daha iyi olacaktır
Bide ısrarla tavsiye eden üyeler var bunu. Dedim herhalde bir bildikleri var. Kurdum stabilenin s si yok romda. Koşa koşa PE'ye kaçtım geri.haklısınız begonia için kendi sitesinde link yok pling de de yok. telegram group larında vbar ama ne kadar güvenli
yok hocam destek grubu açık sadece şöyle söyleyeyim fazla üye olduğu için yapımcıların birçoğu gruplaştı diyeleimRomun linkini zor buldum. Support grubu vs. kapatılmış gibi gözüküyor. Kullanmamak daha iyi olacaktır
Zevkler ve renkler tartışılmazBide ısrarla tavsiye eden üyeler var bunu. Dedim herhalde bir bildikleri var. Kurdum stabilenin s si yok romda. Koşa koşa PE'ye kaçtım geri.
Şuan kullanıyorum. Lineage tabanlı bir rom. Fena değil gibi.ROM][CFW][11.0.0] Project Sakura v3.R romunu deneyen var mı