Rom Hangi beta daha iyidir ?

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Size özelden attım hocam...Xiaomi'lerin Efendisi için aklınıza gelebilecek her türlü MIUI Bazlı Custom romları denedim, inanın ki, EU Beta'dan daha iyisi yok...

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max 3 mit Tapatalk
O batarya için eu betadan başka rom önerilmiyorsa vardır bir deneyim arkadaşlar, üstada saygı ;)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Size özelden attım hocam...Xiaomi'lerin Efendisi için aklınıza gelebilecek her türlü MIUI Bazlı Custom romları denedim, inanın ki, EU Beta'dan daha iyisi yok...

Gördüm hocam aklıma şeytanı soktunuz belki birşeyler olabilir yarın sabaha kim bilir.... devil~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Gördüm hocam aklıma şeytanı soktunuz belki birşeyler olabilir yarın sabaha kim bilir.... devil~~
Benim Şeytanla falan işim olmaz, ben Xiaomi'lerin Efendisi ile en uyumlu rom hangisi, onu söylüyorum...şu an en iyi uyum ve verim EU Beta ile...başka cihazlar başka romlarla daha uyumlu olabilirler yada EU Beta, Efendi ile uyumlu ise, neden başka cihazlarla da aynı verimi vermesin...ben zaten pek anlamam bu işlerden, benim dediklerim hepsi hikaye ve sadece boş yapıyorum EU Beta demekle

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
2 kere miroom denedim farklı zaman /sürümlerde 1 er saat dayanabildim, revosta bile 20 saat durdum. Miroom da yazı tipi sorunları var simgeler kötü. Ben oyumu eudan yana kullanıyorum

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Benim Şeytanla falan işim olmaz, ben Xiaomi'lerin Efendisi ile en uyumlu rom hangisi, onu söylüyorum...şu an en iyi uyum ve verim EU Beta ile...başka cihazlar başka romlarla daha uyumlu olabilirler yada EU Beta, Efendi ile uyumlu ise, neden başka cihazlarla da aynı verimi vermesin...ben zaten pek anlamam bu işlerden, benim dediklerim hepsi hikaye ve sadece boş yapıyorum EU Beta demekle

Estağfirullah hocam Max serisini sizden iyi tanıyan yok forumda o yüzden EU'ise EU'dur ama işte insanoğlu şaşar beşer neyse yarın ola hayırola sun~~haha--

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
O batarya için eu betadan başka rom önerilmiyorsa vardır bir deneyim arkadaşlar, üstada saygı ;)
Estağfurullah hocam...batarya ile hiç ilgisi yok...benim için olmazsa olmazlardan, WhatsApp ve Tapatalk bildirimlerinin Kilit ekrana gelmesi...rom ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar daha çok batarya performansı verirse versin, bildirimler gelmiyorsa, o romun benim için hiç bir değeri yoktur...bu isteğimize EU Beta dan başka herhangi bir rom bugüne kadar cevap verebilmiş değildir...

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Estağfurullah hocam...batarya ile hiç ilgisi yok...benim için olmazsa olmazlardan, WhatsApp ve Tapatalk bildirimlerinin Kilit ekrana gelmesi...rom ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar daha çok batarya performansı verirse versin, bildirimler gelmiyorsa, o romun benim için hiç bir değeri yoktur...bu isteğimize EU Beta dan başka herhangi bir rom bugüne kadar cevap verebilmiş değildir...

Kesinlikle katılıyorum hocam bildirim konusunda çoğu custom rom sıkıntılı, stabilizasyon sağlamak gerçekten önemli.

murat1301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0

Scorpi hocam sizin telefon mi max 3 değilmi? Mi max 3 ise o süre normal çünkü 5500 mAh batarya var.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
İkisini de kullandım. Mi-Room Beta daha iyi.

Üst Alt