Sohbet Hangi akıllı saati önerirsiniz ?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocalarım merhabalar, 700-900 civarında akıllı saat bakıyorum. Aralarında kaldığım iki model var. Bir tanesi amazfit verge öteki ise huawei gt 2 e modeli. Huawei sensörler tasarım olarak kendine çekerken amazfitin mikrofon, hoparlör ve wifisinin olması baya bir avantaj gibi geliyor ama komple plastik olması sıkıntı gibi geliyor ve sensörlerine de öyle çok güvenemiyorum. Siz hangisini önerirsiniz veya önerdiğiniz başka saatler var mı bu fiyat aralığında? Teşekkürler şimdiden

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Bence amazfit olmalı mikrofon hoparlör wifi daha ne olsun

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
2.el temiz bir şey bulursanız samsung gear s3 frontier tavsiyem hocam wifi mikrofon gps vs her şeyi var

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
2.el temiz bir şey bulursanız samsung gear s3 frontier tavsiyem hocam wifi mikrofon gps vs her şeyi var
Hocam ikinci el düşünmüyorum da o tarz saatlerde de pil ömrü sıkıntısı oluyor gün aşırı şarja takmak beni aşırı yorar. Yavaş yavaş gt2e almaya karar veriyorum sanırım ama teşekkür ederim öneriniz için

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Hâlâ almadıysanız şuan verge kullanıyorum watch droid uygulaması ile kullanınca saat cidden kendini buluyor.Saat temelde android değil gibi dursa da android yani içine uygulama yükleye biliyorsunuz.Plastik olma kısmına gelirsek şöyle diyeyim ucuz bir plastik değil darbe sonucu ezilecek gibi durmuyor plastik kasayı şuana kadar çizemedim ayriyeten.Sensor kısmında ise şuana kadar düzgün çalışıyorlar gibi duruyor açıkçası.Şarj konusu zaten bu saatin en güzel kısmı ben kalp ritmi sürekli açık bir biçimde 4 gün kullanabiliyorum

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hâlâ almadıysanız şuan verge kullanıyorum watch droid uygulaması ile kullanınca saat cidden kendini buluyor.Saat temelde android değil gibi dursa da android yani içine uygulama yükleye biliyorsunuz.Plastik olma kısmına gelirsek şöyle diyeyim ucuz bir plastik değil darbe sonucu ezilecek gibi durmuyor plastik kasayı şuana kadar çizemedim ayriyeten.Sensor kısmında ise şuana kadar düzgün çalışıyorlar gibi duruyor açıkçası.Şarj konusu zaten bu saatin en güzel kısmı ben kalp ritmi sürekli açık bir biçimde 4 gün kullanabiliyorum
Sabah 8 civarı sipariş geçtim hocam gt2e aldım. İndirimleri birleştirerek fena olmayan bir fiyata geldi. Cevabınız için teşekkür ederim yine de :) . Saat gelince ben de gt2e ile ilgili deneyimlerimi yazarım ikisi arasında kalan başka insanlar da varsa onlara yardımcı olmuş oluruz hocam

Üst Alt