Yardım Hangi Akıllı Saati Almalıyım?

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
iOS 16.4.1 (a)
Telefon Modeli
iPhone SE 2020
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, aşağıda belirttiğim 2 model arasında kaldım. Bu 2 model arasında yaklaşık 800TL oranında bir fark var, hangisini tercih etmeliyim, Watch fit 2 800 TL farka değer mi? Hangi saatin uygulama desteği iPhone ile daha uyumludur? Ve bu 2 saat dışında herhangi bir saat öneriniz var mı? bu saatlerden hangisinin iPhone ile uyumu daha iyi? Bu saatler iPhone'da şu uygulamalarla "Mi Fitness, Zepp Life, Huawei Health" telefona bağlanıyor, ve bu 3 uygulamanın yorumlarının çoğunun olumsuz ve bu uygulamaların puanlarının fazlasıyla düşük olduğunu gördüm, alıp pişman olmak istemiyorum, hangi cihazda sıkıntı yaşamam :/ Teşekkür eder, kolaylıklar ve iyi günler dilerim.
-
"Limit 2000TL"
-
Huawei Watch Fit 2 vs Amazfit Band 7 vs Xiaomi Smart Band 7 Pro vs Xiaomi Mi Band 7

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Düşünmene hiç gerek yok . Huawei watch fit 2

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Seçmiş olduğunuz 4 modelin hepsi dandik Android cihazlara uygun ürünler, iPhone unuz için iPhone watch almalısınız bence

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçmiş olduğunuz 4 modelin hepsi dandik Android cihazlara uygun ürünler, iPhone unuz için iPhone watch almalısınız bence

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Apple Watch'im var fakat her gün şarj etmekten bıktım :/ Apple Watch demek maalesef her Allahın günü saati şarja takmak demek, Bu cihazlara bakınmamın tek sebebi 1 Hafta ile 20 Gün arası şarj süresi vermeleri yoksa Apple ile yarışamayacaklarını biliyorum :|

Oyla:
Üst Alt