Haftalık Global Beta rom 8.1.11

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Haftalık Beta rom detayları belli oldu Arkadaşlar. Beta rom müptelalarına duyurulur... Detaylar ve yenilikleri linkten takip edebilirsiniz... Cuma yayınlanacak olan güncellemede , görünen en kült özellik arama ekranındaki numaralara bir kişi ekliyorsunuz ve o numaraya basılı tuttuğumuzda direk o kişiyi arıyor...ve bazı performans iyileştirmeleri...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Haftalık Beta rom detayları belli oldu Arkadaşlar. Beta rom müptelalarına duyurulur... Detaylar ve yenilikleri linkten takip edebilirsiniz... Cuma yayınlanacak olan güncellemede , görünen en kült özellik arama ekranındaki numaralara bir kişi ekliyorsunuz ve o numaraya basılı tuttuğumuzda direk o kişiyi arıyor...ve bazı performans iyileştirmeleri...
Keşke Samsung veya Huawei de olduğu gibi, hiç numaraya dokunmadan kulağa götürdüğümüzde, arama yapsaydı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke Samsung veya Huawei de olduğu gibi, hiç numaraya dokunmadan kulağa götürdüğümüzde, arama yapsaydı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Sayın hocam miui global forumda sürekli kullanıcılardan öneri topluyorlar bazen göz gezdiriyorum kim ne talep ediyor diye kullanıcıların ağırlıklı talebi XİAOMİ telefonlarda pil ve kamera iyileştirmeleri gibi görünüyor. Sizin dediğiniz özellik hemen hemen tüm modeller de var. Samsung, Huawei, lg ve hatra moto modellerinde bile var fakat onlarda da bizde olan onlarda olmayan baya bi ozellik var :):)

Oyla:
Üst Alt