Soru Hafıza

Sercan sa12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 12
Telefon Modeli
Redmi 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Kolay gelsin benim sorunum su elimde redmi 9 pro cihaz var gece kendi kendine miu 12 güncellemesini defalarca indirmiş 62gb sistem dolu gözüküyor telefonda suanda telefon da her hangi bir işlem yapılmıyor telefon full dolu gözüküyor o gözükmeyen dosyaları nasıl silerim bana yol gösterebilecek birisi varmı dosya yöneticisine girmiyor telefon bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim her şeyi denedim dosya yöneticisi olmuyor derin temizlik olmuyor on bellek silme olmuyor hafıza kartına apk kurup Whatsap gibi uygulamaları kullanmak mümkün ise başka telefonda indirip kurabilir miyim

Sercan sa12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
1
SD karta yükleme yapmaz. Yine telefon hafızasını kullanacak. En iyi çözüm bilgisayar.
Hocam bilgisayara takınca telefon hafızası gözükmedi hiç bir şekilde telefonun hafızası gözükmüyor nasıl is anlamadım bilgisayarım yönet den disk lere baktım orada da yok hiç bir yerde yok

Telefondan dosya yöneticisine girince bağlantı kesildi diyor

Bir gece telefon defalarca miu 12 yi indirmiş sistem dolmuş yüklememiş şimdi 0mb disk var telefonda dosya yöneticisine girmiyor bağlantı kesildi diyor bilgisayara takıyorum orada da disk gözükmüyor telefonum global ime gider şimdi fabrika ayarlarına dönsem

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Bilgisayara taktığınızda USB dosya aktarımını açtınız mı açmazsanız depolama alanını göremezsiniz

Oyla:

Sercan sa12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
1
Bilgisayara taktığınızda USB dosya aktarımını açtınız mı açmazsanız depolama alanını göremezsiniz
Hocam telefonu sıfırlaya bastım twrt çıktı oradan recory falan bastım rasgele hafıza yi hallettim lakin indirmeyi yaptık dan sonra bu ekrandan neye basarak yüklemeye devam ederim

Hocam telefonu sıfırlaya bastım twrt çıktı oradan recory falan bastım rasgele hafıza yi hallettim lakin indirmeyi yaptık dan sonra bu ekrandan neye basarak yüklemeye devam ederim
12.5 miu güncellemesini indirdikten sonra yeniden başlıyor sonra bu menü çıkıyor hiç görmedim böyle menüyü buradan hangi adımları izleyerek güncellemeliyi yüklerim

Onu da açmıştım da disk hasar gibi bisey görmüş sanırım tamir modunu açınca twrt den düzeldi

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 2
Oyla:
Üst Alt