Soru Hafıza

Sercan sa12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 12
Telefon Modeli
Redmi 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Kolay gelsin benim sorunum su elimde redmi 9 pro cihaz var gece kendi kendine miu 12 güncellemesini defalarca indirmiş 62gb sistem dolu gözüküyor telefonda suanda telefon da her hangi bir işlem yapılmıyor telefon full dolu gözüküyor o gözükmeyen dosyaları nasıl silerim bana yol gösterebilecek birisi varmı dosya yöneticisine girmiyor telefon bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim her şeyi denedim dosya yöneticisi olmuyor derin temizlik olmuyor on bellek silme olmuyor hafıza kartına apk kurup Whatsap gibi uygulamaları kullanmak mümkün ise başka telefonda indirip kurabilir miyim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Kolay gelsin benim sorunum su elimde redmi 9 pro cihaz var gece kendi kendine miu 12 güncellemesini defalarca indirmiş 62gb sistem dolu gözüküyor telefonda suanda telefon da her hangi bir işlem yapılmıyor telefon full dolu gözüküyor o gözükmeyen dosyaları nasıl silerim bana yol gösterebilecek birisi varmı dosya yöneticisine girmiyor telefon bu arada
Dahili depolamada MIUI/downloaded_rom kısmına bakın. Orada olur normalde indirilen güncellemeler. Silin, düzelir. Güncelleyici uygulamasının ayarlarından da otomatik indirmeyi kapatın.

Oyla:

Sercan sa12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahili depolamada MIUI/downloaded_rom kısmına bakın. Orada olur normalde indirilen güncellemeler. Silin, düzelir. Güncelleyici uygulamasının ayarlarından da otomatik indirmeyi kapatın.
Dosya yöneticisine girilmiyor hiç bir şekilde atıyor sistem 62 GB olduğu icin dediğiniz klasöre girmeyi bırakın dosya yöneticisi açılmıyor

Başka bir yolu varmı ben şey düşünüyorum başka bir telefonun sd kartına apk indirip bu telefonda kurabilir miyim sd kart daki apk lar sd kart a mi yüklenir Otomatik

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Ayarlara girebiliyorsunuz anladığım kadarıyla. Bir kaç tane uygulama silerek veya veri silerek hafızanı düşürebilirsin. Oyun falan varsa mesajla yada PC bulacksın.

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Telefonu bir PC ye bağlama şansın var ise oradan dosyayı silebilirsin.

Oyla:

Sercan sa12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
1
Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
PC varsa zaten silersin depolamayı. Yada dediğim gibi uygulama verisi sil oyun falan

Oyla:

Sercan sa12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
1
Ayarlara girebiliyorsunuz anladığım kadarıyla. Bir kaç tane uygulama silerek veya veri silerek hafızanı düşürebilirsin. Oyun falan varsa mesajla yada PC bulacksın.
1 tane oyun bile yok silenebilecek bisey yok telefonda usta belki 10-20 MB yer olsa dosya yöneticisine girip miu klasörüne girip silerim suanda sistem 62 kusur GB gözüküyor

PC varsa zaten silersin depolamayı. Yada dediğim gibi uygulama verisi sil oyun falan
Mac book var eve gidince denicem onu olmaz sa internet cafeye gidip telefonu baglicam 5dk da öyle gözükür inşallah muhtemelen gözükecek dosyalar silerim

Peki bu mümkün mü acaba sd kart da apk var mesela telefon hafızasına mi kurar uygulamayı yoksa sd kart a mi kurar

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
SD karta yükleme yapmaz. Yine telefon hafızasını kullanacak. En iyi çözüm bilgisayar.

Oyla:
Üst Alt