Yardım Hafıza kartı

tlgadmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar redmi 7 cihaz kullanıyorum, bu cihazımın hafızasıni artırmak için hafıza kartı aldım, ama sadece hafıza kartına resimleri atabiliyoruz, hiç bir uygulama yüklenmiyor bunu nasıl cozebilirim??

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Selamlar redmi 7 cihaz kullanıyorum, bu cihazımın hafızasıni artırmak için hafıza kartı aldım, ama sadece hafıza kartına resimleri atabiliyoruz, hiç bir uygulama yüklenmiyor bunu nasıl cozebilirim??
File manager indirin apk dosyalarını sd carta aktarın miui dosya yöneticisi okadarda iyi değil

Oyla:

tlgadmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
File manager indirin apk dosyalarını sd carta aktarın miui dosya yöneticisi okadarda iyi değil
Teşekkür ederim öncelikle cevabın için, çok iyi bir kullanici değilim, bu APK dosyaları dedigini nasıl atacağız CD karta bı görsel atma şansın varmı zahmet olmazsa..

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Teşekkür ederim öncelikle cevabın için, çok iyi bir kullanici değilim, bu APK dosyaları dedigini nasıl atacağız CD karta bı görsel atma şansın varmı zahmet olmazsa..
Mesela google dan uugulama indirdiniz apk olarak iniyor ve siz o uygulamayı kuruyorsunuz öyle açıyorsun esas olan apk zaten siz apk ları biriktirebilirsiniz sd cartda telefonu sıfırlasanız bile sd cartdan hemen kurılum yapabilirsin şu an bende apk yok sd cartda

Oyla:
Üst Alt