Yardım hafıza kartı ve dahili bellek bir arada gözükmüyor

Muhammet Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
pocofone f1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.3Kararlı
Telefon Modeli
pocofone f1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
hafıza kartı takılı iken dosya yöneticisinden sadece sandisk sd kartı gözüküyor dahili depolama yok yani ve bu da tamamen boş ancak depolama alanından bakınca 42 gb uygulama veri derken birde 9 gb kadarsistem dosyaları diyor ki en şaşırdığım şey de buydu birde sd kartı çıkartınca telefon kendi kendini yeniden başlatıyor ve dosya yöneticisinden telefon hafızasına ve dosyalara bakmak isteyince bağlantı kesildi diyor ve yalnızca bir sn... dediği halde hiçbirşey gelmiyor ayarlardan depolama alanını tekrar kontrol edince detelefon hakkında kısmında sadece 44.2 gb kullnaılan dediği halde içeride full dolu gözüküyor ve 36 gb uygulama verisi yanında evet bununla beraber 64 gb SİSTEM ( diğeri gibi sistem dosyaları değil) yer kaplıyor diye gözüküyor şuan ben telefondan daha fazla error veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkart üfle tak tarzı klasik bişeyi tekrar denedim 71 gb uygulama verisi gözüküyor sadece ve hafıza kartı gözüküp veriler kısmen ulaşabiliyorum gibi kartı çıkartınca veriye ulaşamadığı için açılmayan gta san oyunu kartı takınca açılmaya başladı ancak instagram gibi kartı çıkartınca tamamen kaybolan bi uygulama tekrar gözükmesine rağmen açılmıyor

farkettiğim diğer şeyler de yeni uygulama yükleyip açıp kullanabildiğim ancak ekran görüntüsü alamadığım silgiyle silmek gibi mantıksız gelen birşeyi bile denedim ancak sonuç aynı

Son düzenleme:

Muhammet Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
pocofone f1
Konular
1
Sd kartı takılıyken telefonu bilgisayara bağlayın ve usb dosya paylaşımı açık olsun. Böyle yapın dosyalara bilgisayardan erişilir olmuyorsa cihazı sıfırlamaktan başka birşey gelmiyor aklıma
olmuyor maalesef hafıza kartını doğrudan bilgisayara takıyorum ancak bu sefer de 2 tane usb sürücüsü diye gözüküyor ancak açmıyor da diski biçimlendirme istiyor normalde düzeltme tarzı bi seçenek olurdu ama sadece biçimlendirme önerisi veriyor içeriği hiç okuyamıyor (1 hafızza kartı 2 usb olarak algılanıyor)

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
olmuyor maalesef hafıza kartını doğrudan bilgisayara takıyorum ancak bu sefer de 2 tane usb sürücüsü diye gözüküyor ancak açmıyor da diski biçimlendirme istiyor normalde düzeltme tarzı bi seçenek olurdu ama sadece biçimlendirme önerisi veriyor içeriği hiç okuyamıyor (1 hafızza kartı 2 usb olarak algılanıyor)
Dediğinizi anlamadım; hafıza kartı telefona takılıyken bilgisayara bağlayın demiştim yani kartı telefondan çıkartmayın takılı kalsın telefonda. Biçimlendirme istemesi normal çünkü telefondan dahili depolama olacak formatta biçimlendirmişsiniz böyle durumlarda hafıza kartı sadece telefondan kullanılabilir bilgisayara bağlanacaksa telefonda takılı kalması gerek. dediğim şekilde olmuyorsa dosya yöneticisi olan uygulamalarla bakın mixplorer, mt manager vb. gibi.

Aklıma başka çözüm yöntemi gelmiyor

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
27
hocam karışık galiba ne nerde hiç bilmiyorum birde sd kartı çıkartıp telefonu bilgisayara bağlayıca da algılıyor ama dosya paylaşımı yada fotoğraf paylaşımı yapmaya çalışsam da sadece cihazı gösterip şarj ediyor cihazı seçip açıyorum bilinmiyor diye içinde başka bi şey çıkıyor
geliştirici seçeneklerinden usb bağlantısını değiştir

Oyla:
Üst Alt