Haber Haber - Xiaomi Mi Mix 2 İnternete Sızdırıldı

Bu son sızıntıya dayanan Mi Mix 2, neredeyse% 100 ekran-gövde oranı ve görünürde herhangi bir ön çerçeve olmadığı için onlara daha da fazla meydan okuyabilir.

Xiaomi Mi Mix, tüm ön sensörleri alt çerçeveye yerleştirerek, üst çerçeveyi kaldırarak ve kaldırdığı algılayıcıları değiştirmek için ileri teknoloji çözümlerine güvenerek etkileyici bir rakam elde etti. Daha spesifik olmak gerekirse ön kamera ve ortam sensörünü alt kısmına taşıdı ve bir dizi "dahili" kulaklık ve ultrasonik yakınlık sensörü uyguladı.

Öte yandan Mi Mix 2, daha fazla ekrana sahip olmak için sensörleri azatmış görünüyor. Öyle ki, Xiaomi ön kamerayı tamamen kaldırmayı tercih etmiş. Ya da, Apple'ın yapmak istediği ancak yapamadığı bir şeyi gerçekleştirdi: Algılayıcıları ekranın arkasına gizleme. Xiaomi'nin bunun için uluslararası beğeni kazanıp kazanmadığı o iPhone 8 söylentisine ne kadar çok dikkat gösterildiğini göz önüne alındığında, şaşırtıcı olmayacaktır.

Xiaomi Mi Mix 2, büyük olasılıkla Eylül ayında, muhtemelen IFA 2017'de tanıtılacak. Bu neredeyse hiç çerçevesi olmayan ekrana ek olarak, akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM, 19 megapiksel ana kamerası ve 4.500 mah bu pikseller için kesinlikle gerekli olan pil. Ancak ortalama Xiaomi akıllı telefonunuzdan yaklaşık 4999 RMB'den daha pahalıya mal olacak, ki bu yaklaşık 750 $ gibi bir fiyat anlamına gelir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
100 de yüz Ekran gövde oranı süper, ama çok tehlikeli bir cihaz....düşürdünmü gitti...
Ben zaten yolda doğru dürüst yürümeyi beceremiyorum, O nedenle Mi Max 2 ye devam....

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaww ucuz olacağıni bilsem bekler alırım
Böyle bir telefonun ucuz olacağını düşünmek yanlış olur.benim tek düşüncem cihazın biran önce çıkması ve hemen almak olacaktır.

MI MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 de yüz Ekran gövde oranı süper, ama çok tehlikeli bir cihaz....düşürdünmü gitti...
Ben zaten yolda doğru dürüst yürümeyi beceremiyorum, O nedenle Mi Max 2 ye devam....
Tehlikeye de severim heyecan yaratır. Ayrıca bu cihazı hertürlü korurum ben gerekirse özel kılıf yaptırırım hocam. Fikrim değişmeye başladı değer cihaz gerçekten resimdeki gibi olursa mate 10 a güle güle yaparım.

MI MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt