Haber Haber - MIUI 9 Global Beta ROM Cuma günü yayınlanıyor

MIUI 9 Global Beta ROM bu Cuma geliyor! MIUI 9 Global Beta ROM için desteklenen ilk cihazlar Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X ve Mi 6 olacaktır. En yeni MIUI 8 Global Beta ROM'a sahip mevcut Beta ROM kullanıcıları OTA aracılığıyla güncelleme alabilir. Kararlı ROM kullanıcıları Fastboot üzerinden yükleme yapabilirler, önceden yedek almayı unutmayın.

MIUI 9 Global Beta ROM için desteklenen cihazların ikinci partisi Mi Note 2 / Mi 5 / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi Max 2 / Mi Max / Redmi 4 / 4X dahil olacak. Yayınlanma tarihi daha sonra açıklanacak.

MIUI 9 Global Beta ROM için desteklenen aygıtların üçüncü partisi Redmi 2 / Redmi 2 Prime / Mi 3 / Mi 4 / Redmi Not 3 Qualcomm / Redmi Not 3 Özel Sürüm / Redmi Not 4 MTK / Mi 4i / Redmi Not 2'yi içerecek. / Redmi Not Prime / Mi Max 32G / Mi Max 64G / 128G / Mi 2 / 2S / Mi Not / Redmi 3 / Prime / Redmi 3S / Prime / Redmi 4A. Yayınlanma tarihi daha sonra açıklanacak.

MIUI 9, daha hafifletilmiş hızlı bir sistem

- Çoklu derinlemesine iyileştirmelerle MIUI hiç bu kadar hızlı olmamıştı
- Taze dinamik simgeler her zaman gözünüze takılacak
- Uygulamalar için daha hızlı ve daha şık başlatma ve çıkış işlemleri.
- Geliştirilmiş sezgisel Ana ekran düzenleme.
- Split ekran tanıtımı - üretkenliğinizi iki katına çıkarmanın en iyi yolu.
- Sadece ses düğmesine dokunarak tetiklenen daha rafine Bir Sessiz mod.
- Başlangıç sayfasında ihtiyacınız olan her şeyi içeren Yeniden tasarlanan Mesajlaşma uygulaması.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu da Mİ6 Cihazda MIUI 8 ile MIUI 9 Hız karşılaştırması...demekki benim Mi Max 2 de uçacakhaha--haha--

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Global rom kurduktan sonra twrp kurulumu sırasında cihazda ki verileri şifreliyor. Hemen hemen bütün twrp leri denedim hepsi aynı mecbur cihazda ki dataları sileceksiniz. Yada twrp kurulu ise şu an rom kurmadan önce full wipe yapın sonra data ve sistem verilerini silmeden wipe yapın deneyin başka çözüm yok ne yazık ki. Birde romun Md5 doğrulaması yapın eksik hatalı inmiş olabilir. Onun için bootlop yapa bilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun hocam cevaplar için, romu daha önce kurabilmiştim sıkıntı yoktu romda. Sanırım format-data yapıp denemem gerekecek onuda artık akşam evde denerim, resimleri,müzikleri yedeklemem gerek.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Rica ederim. Bende akşamı bekliyorum sabırsızlık ile. İşte internet yok mobilden de inmez o kadar veri bakalım :)

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Rica ederim. Bende akşamı bekliyorum sabırsızlık ile. İşte internet yok mobilden de inmez o kadar veri bakalım :)

Benzer sıkıntı mevcut bende de :) İnternet var işyerinde ancak kısıtlı, en.miui den global beta yı indirmeye izin vermiyor ancak xiaomi.eu daki romları indirebiliyorum :) Bende eu haftalık olanı indirdim akşam deneyeceğim bakalım.

MARSLI

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi acaba. Ben indirdim ama nasıl kuruluyor?

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi acaba. Ben indirdim ama nasıl kuruluyor?
Hangi romu indirdiniz global beta mı eu rom mu? Global beta ise twrp mi yoksa fastboot romumu indirdiniz? Şu an hangi romdasınız bootloader kilidiniz açık mı?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sayın akdrhmz arkadaşımızın bildirdiğine göre, Mi6, 5x ve Redmi Note 4x kullanıcıları için EU romlar yayınlanmış, ancak siteye daha eklenmemiş...aşağıdaki link üzerinden görünülebilinir durumdalar..kendisine teşekkür ederim

Hocam bu linkteki romlar miui 9 mu?

MARSLI

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Hangi romu indirdiniz global beta mı eu rom mu? Global beta ise twrp mi yoksa fastboot romumu indirdiniz? Şu an hangi romdasınız bootloader kilidiniz açık mı?
Teşekkür ederim yaptım arkadaşım

mstfaksu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi pro
Konular
0
MIUI 9 Global Beta ROM bu Cuma geliyor! MIUI 9 Global Beta ROM için desteklenen ilk cihazlar Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X ve Mi 6 olacaktır. En yeni MIUI 8 Global Beta ROM'a sahip mevcut Beta ROM kullanıcıları OTA aracılığıyla güncelleme alabilir. Kararlı ROM kullanıcıları Fastboot üzerinden yükleme yapabilirler, önceden yedek almayı unutmayın.

MIUI 9 Global Beta ROM için desteklenen cihazların ikinci partisi Mi Note 2 / Mi 5 / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi Max 2 / Mi Max / Redmi 4 / 4X dahil olacak. Yayınlanma tarihi daha sonra açıklanacak.

MIUI 9 Global Beta ROM için desteklenen aygıtların üçüncü partisi Redmi 2 / Redmi 2 Prime / Mi 3 / Mi 4 / Redmi Not 3 Qualcomm / Redmi Not 3 Özel Sürüm / Redmi Not 4 MTK / Mi 4i / Redmi Not 2'yi içerecek. / Redmi Not Prime / Mi Max 32G / Mi Max 64G / 128G / Mi 2 / 2S / Mi Not / Redmi 3 / Prime / Redmi 3S / Prime / Redmi 4A. Yayınlanma tarihi daha sonra açıklanacak.

MIUI 9, daha hafifletilmiş hızlı bir sistem

- Çoklu derinlemesine iyileştirmelerle MIUI hiç bu kadar hızlı olmamıştı
- Taze dinamik simgeler her zaman gözünüze takılacak
- Uygulamalar için daha hızlı ve daha şık başlatma ve çıkış işlemleri.
- Geliştirilmiş sezgisel Ana ekran düzenleme.
- Split ekran tanıtımı - üretkenliğinizi iki katına çıkarmanın en iyi yolu.
- Sadece ses düğmesine dokunarak tetiklenen daha rafine Bir Sessiz mod.
- Başlangıç sayfasında ihtiyacınız olan her şeyi içeren Yeniden tasarlanan Mesajlaşma uygulaması.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu da Mİ6 Cihazda MIUI 8 ile MIUI 9 Hız karşılaştırması...demekki benim Mi Max 2 de uçacakhaha--haha--

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

redmi pro ici ne vakit gelecek tesekkurler

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur