- Adım
- gürkan
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 94
15 günlük bekleme süresinin ardından türkçe destekli xiaomi.eu romunu attıktan sonra farkettim proximity sensör çalışmamaya başladı.
başka rom attım olmadı
miui pro rom kurdum olmadı
fastboot ile temiz kurulum yaptım olmadı
şu anda miui pro rom ile kullanmaya devam ediyorum ama bu sensörleri nasıl tekrar çalıştırabilirim?
Bir de telefonu her açtığımda resimdeki gibi bir hata ile karşılaşıyorum.bu sensörlerle alakalı bir sorun olabilirmi? değilse neden her telefonu kapatıp açtığımda bu hatayı alıyorum.sebebi ne olabilir?
arkadaşlar gyro ve proximity sensör olayını çözdüm.
Not: Sorumluluk tamamen size aittir.sorun olursa herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.bilmiyorsanız bilen birilerinden yardım isteyiniz.ben kendim için riske atıp araştırıp öğrendim ve yaptım.umarım işinize yarar.
Telefonda twrp yüklü olması gerekmektedir.
ekteki persist dosyasını rar dan çıkartın ve telefonun içerisine atın. (SADECE Mİ 8 SE İÇİN GEÇERLİDİR.BAŞKA MODELDE BU SORUNU YAŞAYANLAR O MODEL İÇİN OLAN FASTBOOT ROMUNU İNDİRİP İMAGES KLASÖRÜ İÇERİSİNDEN PERSİST.İMG DOSYASINI ALARAK DÜZELTEBİLİRLER)
-telefonu recovery modta açın yani twrp yi açın
-install'a basın
-sağ altta "install image" butonuna basın
-persist.img dosyasını seçin
-önünüze seçenekler gelecek.o seçeneklerden persist olanını seçin
-alttan swipe to confirm flash yaptıktan sonra telefonu reboot system yapın.
telefon açıldıktan sonra sensörler eskisi gibi çalışacaktır.
başka rom attım olmadı
miui pro rom kurdum olmadı
fastboot ile temiz kurulum yaptım olmadı
şu anda miui pro rom ile kullanmaya devam ediyorum ama bu sensörleri nasıl tekrar çalıştırabilirim?
Bir de telefonu her açtığımda resimdeki gibi bir hata ile karşılaşıyorum.bu sensörlerle alakalı bir sorun olabilirmi? değilse neden her telefonu kapatıp açtığımda bu hatayı alıyorum.sebebi ne olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar gyro ve proximity sensör olayını çözdüm.
Not: Sorumluluk tamamen size aittir.sorun olursa herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.bilmiyorsanız bilen birilerinden yardım isteyiniz.ben kendim için riske atıp araştırıp öğrendim ve yaptım.umarım işinize yarar.
Telefonda twrp yüklü olması gerekmektedir.
ekteki persist dosyasını rar dan çıkartın ve telefonun içerisine atın. (SADECE Mİ 8 SE İÇİN GEÇERLİDİR.BAŞKA MODELDE BU SORUNU YAŞAYANLAR O MODEL İÇİN OLAN FASTBOOT ROMUNU İNDİRİP İMAGES KLASÖRÜ İÇERİSİNDEN PERSİST.İMG DOSYASINI ALARAK DÜZELTEBİLİRLER)
-telefonu recovery modta açın yani twrp yi açın
-install'a basın
-sağ altta "install image" butonuna basın
-persist.img dosyasını seçin
-önünüze seçenekler gelecek.o seçeneklerden persist olanını seçin
-alttan swipe to confirm flash yaptıktan sonra telefonu reboot system yapın.
telefon açıldıktan sonra sensörler eskisi gibi çalışacaktır.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: