Yardım Güvenlik

Alperen4604

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 7
Konular
6
2 Mayıs'ta gmail hesabımda Galaxy s8+ cihazından bir oturum açılıyor. Bu cihazın konumu oturdugum ilde. Cihazı bir şekilde sildim ve şifrelerimi değiştim ve iki adımlı doğrulama ile güvenliğe aldım. 4 Mayıs'ta aynı cihazdan tekrar oturum açılıyor gece 02.00'da. iki adımlı doğrulamanin çalışmadığını düşünürken, mesajları kontrol etmeyi düşündüm. Kontrol ettiğimde 4 Mayıs 01.59'da Google'dan iki adımlı doğrulama kodu gelmiş. Fakat bu bildirim okunmuş ve benim bildirim olarak alıp bakamamam sağlanmış. Bu kişi kim bilmiyorum ama hem telefon bildirimlerime erisebiliyor hem de gmail hesabima erişebildigi halde sifremi değiştirmiyor. Ben kurtardikca kendisi tekrar erişim sağlıyor. Bu cihazin IMEI sine ulaşabiliyorum. Daha önce başıma böyle bir durum gelmedi ve ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Kiminle nereye iletişime geçmeliyim lütfen yardımcı olur musunuz

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
2 Mayıs'ta gmail hesabımda Galaxy s8+ cihazından bir oturum açılıyor. Bu cihazın konumu oturdugum ilde. Cihazı bir şekilde sildim ve şifrelerimi değiştim ve iki adımlı doğrulama ile güvenliğe aldım. 4 Mayıs'ta aynı cihazdan tekrar oturum açılıyor gece 02.00'da. iki adımlı doğrulamanin çalışmadığını düşünürken, mesajları kontrol etmeyi düşündüm. Kontrol ettiğimde 4 Mayıs 01.59'da Google'dan iki adımlı doğrulama kodu gelmiş. Fakat bu bildirim okunmuş ve benim bildirim olarak alıp bakamamam sağlanmış. Bu kişi kim bilmiyorum ama hem telefon bildirimlerime erisebiliyor hem de gmail hesabima erişebildigi halde sifremi değiştirmiyor. Ben kurtardikca kendisi tekrar erişim sağlıyor. Bu cihazin IMEI sine ulaşabiliyorum. Daha önce başıma böyle bir durum gelmedi ve ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Kiminle nereye iletişime geçmeliyim lütfen yardımcı olur musunuz
telefonu sıfırlamak mantıklı veya bilgisayarınız varsa bir yerden virüs sızdırmış ve her seferinde kontrolü ele alıyor

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bunu yapan kişi büyük ihtimalle çevrenizden birisi konumdan bahsettiğiniz gibi arkadaşınız yada tanıdığınız bir kişi gizlice cihazınıza APK yüklemiştir. Önce cihazı sıfırlayın mail şifrenizi vs tekrardan değiştirin sonra telefonunuzu sizden isteyen kişilere karşı dikkat edin.

Alperen4604

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 7
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu sıfırlamak mantıklı veya bilgisayarınız varsa bir yerden virüs sızdırmış ve her seferinde kontrolü ele alıyor
Cihazı sıfırladım şifreleri sıfırladım. Bilgisayara çok sık baglamasam da bilgisayardan sızmış olma ihtimali bir ihtimal. Crackli programlar kullanıyorum onlardan şüpheleniyorum

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
Yıllardır cracklı kullanıyorum 1kez başıma gelmedi muhtemelen yakınınızda birisi yapmıştır

Üst Alt