Yardım Güvenlik yaması yükleme ?

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Güncelleme yapmadan güvenlik yaması yükleme yapılıyor mu. Şimdiye kadar hiç duymadım ve hiç görmedim böyle bi paket. Telefonu genelde eskitmeye maruz kalmamak ve batarya performansı düşmemesi için guncellemıyorum

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
telegram cahili olduğum için ben aramasının olduğunu bile unutmuşum :D magiskten arattım orada da bulamadım

Türkçe gruplara da sordum kimse bilmiyor bunun ne olduğunu

aşagıda örnek dosyalar veriyorum olmayan bir şeyin dosyasıda olmaz, demekki böyle bir dosya ve güvenlik yaması var, bu güvenlik yamalarınıda custom rom kullanıcıları için yapan birileri var, bu da demek oluyor ki araştırmıyoruz, araştırılırsa güncel güvenlik yaması magisk modüllerine ulaşılabilir size kolay gelsin...

Ekli dosyalar

• Raven.A12.November.zip
    3,7 KB · Görüntüleme: 2
  • Redfin.A11.October.zip
    3,3 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Hadi Güvenlik yamaları Magisk modüllerine nasıl ulaşacağınızıda paylaşayım öncelikle da hesap açın geliştiricilerin çalışmalarına oradan rahatlıkla ulaşabilirsiniz 3 adet de telegram linki veriyorum forum yönetimi beni affetsin.
Bu 1 -
Bu 2 -
Bu da 3 -

Son düzenleme:
Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bu modülleri şuan deneyemem telefonda yedek alması uzun oluyor. 3.7 kb lik module guvenemedım açıkçası. Daha önce çok kez modül denerken bootloop oldu telefon biraz bakınayım dediğiniz telegram sayfaladına

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
aşagıda örnek dosyalar veriyorum olmayan bir şeyin dosyasıda olmaz, demekki böyle bir dosya ve güvenlik yaması var, bu güvenlik yamalarınıda custom rom kullanıcıları için yapan birileri var, bu da demek oluyor ki araştırmıyoruz, araştırılırsa güncel güvenlik yaması magisk modüllerine ulaşılabilir size kolay gelsin...
Bahsettiğiniz kanal şu mu

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Bahsettiğiniz kanal şu mu
Custom romlar için Nisan güvenlik yaması burada alta dosya olarak ekledim;
Bu yamalar Google geliştiricileri tarafından yapılan yamalardır bu yamaları custom rom kullanıcılarının kullanımına açan diğer geliştiricilerdir dosyalar orjinaldir ve bu dosyalar her aybaşı yayınlanır...
Öyle şey yok dediğiniz dosyalara nasıl ulaştınız.? Demekki bu dosyalar varmış, detaylı araştırmadan yok öyle şey ya da olmaz öyle şey demeniz yanlıştı...

Ekli dosyalar

• Raven.A12L.220405.zip
    3,6 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Custom romlar için Nisan güvenlik yaması burada alta dosya olarak ekledim;
Bu yamalar Google geliştiricileri tarafından yapılan yamalardır bu yamaları custom rom kullanıcılarının kullanımına açan diğer geliştiricilerdir dosyalar orjinaldir ve bu dosyalar her aybaşı yayınlanır...
Öyle şey yok dediğiniz dosyalara nasıl ulaştınız.? Demekki bu dosyalar varmış, detaylı araştırmadan yok öyle şey ya da olmaz öyle şey demeniz yanlıştı...
"Öyle birşey yok" demek istememiştim aslında sadece kimse cevap vermeyince telegram gruplarında onu söyledim. Detaylı araştırmaktan kastınız nedir? Telegramda nasıl kapsamlı araştırma yapabiliriz ki? Sonuçları google de çıksa zaten bulabilirdim. Bunu da telegramda sorduğum birisi uzun aradan sonra cevapladı da bulabildim. Bilgilendirmeniz için de teşekkür ederim

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
"Öyle birşey yok" demek istememiştim aslında sadece kimse cevap vermeyince telegram gruplarında onu söyledim. Detaylı araştırmaktan kastınız nedir? Telegramda nasıl kapsamlı araştırma yapabiliriz ki? Sonuçları google de çıksa zaten bulabilirdim. Bunu da telegramda sorduğum birisi uzun aradan sonra cevapladı da bulabildim. Bilgilendirmeniz için de teşekkür ederim
Bazen ihtiyarlık işe yarıyor demekki 😃
Google amcaya alışınca araştırmaktan vazgeçiyoruz ondan kaynaklanıyor Telegram'dan başka siteler var gibi Android SDK gibi oralara üye olursanız geliştiricilerin çalışmalarını takip edip işinize yarayan bölümleri kullanabilirsiniz ben dosyaları Github hesabımdan alıyorum, Telegram da bazen saçmalıyanda var çünki...

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Benim hala anlamadığım 3.7 kb lik modülü magıske kurunca program falan mı indiriyor onun aracılığı ile güvenlik yamasını mi indiriyoruz. Bugün akşam yedekleri alıp deneyecem 1.5 yıldır atmıyordum bahane olur belki

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Benim hala anlamadığım 3.7 kb lik modülü magıske kurunca program falan mı indiriyor onun aracılığı ile güvenlik yamasını mi indiriyoruz. Bugün akşam yedekleri alıp deneyecem 1.5 yıldır atmıyordum bahane olur belki
Bazı güvenlik yaması küçük boyutlu olabiliyor büyük güvenlk güncellemelerinde dosya boyutu büyüyor

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bazı güvenlik yaması küçük boyutlu olabiliyor büyük güvenlk güncellemelerinde dosya boyutu büyüyor
üzerine ekleme şeklinde gitmiyor yani. ben geri dönük üzerine eklenerek çıkıyor diye düşünmüştüm.

Oyla:
Üst Alt