Yardım Güvenlik yaması yükleme ?

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Güncelleme yapmadan güvenlik yaması yükleme yapılıyor mu. Şimdiye kadar hiç duymadım ve hiç görmedim böyle bi paket. Telefonu genelde eskitmeye maruz kalmamak ve batarya performansı düşmemesi için guncellemıyorum

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Bende merak ettim mantıkta olur ama yazılımdan anlayan birine sormak lazım

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Güncelleme yapmadan güvenlik yaması yükleme yapılıyor mu. Şimdiye kadar hiç duymadım ve hiç görmedim böyle bi paket. Telefonu genelde eskitmeye maruz kalmamak ve batarya performansı düşmemesi için guncellemıyorum
Ayarlar adımında Güvenlik bölümü ne girin ve “Güvenlik güncellemesi”ni seçerek “Güncellemeyi kontrol et” düğmesine dokunun orada bir güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Manuel olarakta Custom romlar için Magisk den flashlana bilen raven.zip dosyası ile sistem güvenlik güncellemesi alınabiliyor diye biliyorum güncel dosyayıda geliştiricinin resmi telegram hesabında bulabilirsiniz.

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ayrıca bu konu size yardımcı olabilir...

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar adımında Güvenlik bölümü ne girin ve “Güvenlik güncellemesi”ni seçerek “Güncellemeyi kontrol et” düğmesine dokunun orada bir güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Manuel olarakta Custom romlar için Magisk den flashlana bilen raven.zip dosyası ile sistem güvenlik güncellemesi alınabiliyor diye biliyorum güncel dosyayıda geliştiricinin resmi telegram hesabında bulabilirsiniz.
Burada güncel diyor custom rom ile alakalı olabilir 1 Aralık 2019 tarihli cunku. Mi note 10 için öyle bişey olmaz.

Raven dosyasına nereden ulasacagız

Son düzenleme:
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Cihaz için yayınlanan son firmware dosyasını da yüklemeyi deneyebilirsiniz. Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Cihaz için yayınlanan son firmware dosyasını da yüklemeyi deneyebilirsiniz. Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.
Aradığım bu değil :) güncelleme ile genelde agırlasmıs şarjı az giden performansı düşen telefonlar gördüğüm için son iki telefonumda ilk versiyonlara dayalı güzel bi custom rom bulup yüklüyorum. Sadece güvenlik güncellemesi lazım

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Bunu bende merak ettim de raven zipine nasıl ulaşabiliriz telegramda bulamadım bunu

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bunu bende merak ettim de raven zipine nasıl ulaşabiliriz telegramda bulamadım bunu
telegram cahili olduğum için ben aramasının olduğunu bile unutmuşum :D magiskten arattım orada da bulamadım

Oyla:
Üst Alt