- Adım
- ikon
- Cihazım
- xpr
- Konular
- 205
Teşekkür ederim hocam![]()
rica ederim başarılar
Teşekkür ederim hocam![]()
Animasyon hatasından kastınız tam olarak nasıl bir hata oluyordu ?Dostlar garip bi şekilde ekran ayarını otomatikten standart ayara çekince geçişlerde arada oluşan animasyon hataları tamamen gitti bilginiz olsun konu sahibi arkadaşa teşekkürler tekrardan bir taşla iki kuş oldu![]()
Tam ekran hareketleri ile kullanıyom cihazımı uygulamalar arası geçişlerde ana menüye dönüşte filan ara sıra ufak tuaf animasyon hatası oluyordu yada anlık hıçkırma gibi. sanırım bu ayarı standart yapınca cihaz ortam ışığını algılayip ekranı ayarlamayi bıraktığı için düzeldi.Animasyon hatasından kastınız tam olarak nasıl bir hata oluyordu ?
Çoğu zaman düzelsin diye telefonu kapatıp açıyorum, iğrenç görünüyordu ekrandaki ikonlarNot//Hocalarım arkadaşım bunun çözümünü bulamadığı için araştırmış ve çözüm bulamamış o yüzden yazıyorum. çözümü başka bir konuda varsa affola.
Güneşte ekranın grileşmesi donanımsal değildir.
Çözüm gayet basit.
Ayarlar-ekran-Renk uyumu- standart veya doygun.
Otamatik olursa ışığa göre ayarladığı dan ekran güneşli havalarda grileşiyor.
çok tesekkür ederim,ne kadar basitmiş fakat bilmeyince çok sıkıntılı sinir bozucu bir durumdu,oto aydınlatma güneş modunu ne yaptıysam olmuyordu *****Not//Hocalarım arkadaşım bunun çözümünü bulamadığı için araştırmış ve çözüm bulamamış o yüzden yazıyorum. çözümü başka bir konuda varsa affola.
Güneşte ekranın grileşmesi donanımsal değildir.
Çözüm gayet basit.
Ayarlar-ekran-Renk uyumu- standart veya doygun.
Otamatik olursa ışığa göre ayarladığı dan ekran güneşli havalarda grileşiyor.