Ben şarjımın daha çabuk bittiğini hissettim sen de öyle gördün mü?MIUI 12 yükledim arayüzde derinlik hissi veriyor sadece android 9 olduğu için. Bide gün içiresinde bir kaç kez kendi kendine kapanıp açıldı anlam veremedim Android 10 a yükseltip öyle denicem
Uyarı için teşekkürler konu başlığını ve konu içeriğinde düzenlemeler yaptımBu rom bir PORT rom ve bunun bilgilendirilmesi yapılmamış. Konunuzu düzeltin.
Şarjı normal gidiyor açıkçası tek sıkıntı kendi kendi resetlemesi durduk yereBen şarjımın daha çabuk bittiğini hissettim sen de öyle gördün mü?
Dediğiniz gibi yaptım ancak zip de hata veriyor aynı işlemi başka bir romda yapinca normal yüklüyor. Zip hatali olabilir bilginizeHerkese merhaba bu ikinci konum hatam olursa affola.
Redmi s2'ye port miui 12 rom kurucaz.
Gerekenler:
Treable desteği
Açık bootloader kilidi
Kalıcı twrp(Recovery - Redmi S2 - Twrp 3.2.3-1007 Tek Tuş Yükleme Aracı)
Kurulum Aşamaları:
1)Twrpye giriyoruz
2) Wipe kısmına girip factory data yapıp geri çıkıyoruz tekrar wipe kısmına girip advanced wipea basıp dalvik system data vendor internal storage yi siliyoruz.(İsteğe göre twrpyi yeniden başlatabilirsiniz)
3)Zip dosyasını flashlıyoruz.(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
4)Kurulum tamamlandıktan sonra reboot system yapıyoruz ve bekliyoruz.
Yeni paylaştığım romu kurabilirsiniz daha stabilŞarjı normal gidiyor açıkçası tek sıkıntı kendi kendi resetlemesi durduk yere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğiniz gibi yaptım ancak zip de hata veriyor aynı işlemi başka bir romda yapinca normal yüklüyor. Zip hatali olabilir bilginize
Yeni paylaştığım romu kurabilirsiniz daha stabilBen şarjımın daha çabuk bittiğini hissettim sen de öyle gördün mü?
Yeni paylaştığım romu kurabilirsiniz daha stabilMIUI 12 yükledim arayüzde derinlik hissi veriyor sadece android 9 olduğu için. Bide gün içiresinde bir kaç kez kendi kendine kapanıp açıldı anlam veremedim Android 10 a yükseltip öyle denicem
rom bozuk 255 hatası verıuor malesef yuklenemıorHerkese merhaba hatam olursa affola
Redmi s2'ye port miui 12 rog edition rom kurucaz
Gerekenler:
Açık bootloader kilidi
Kalıcı twrp(Recovery - Redmi S2 - Twrp 3.2.3-1007 Tek Tuş Yükleme Aracı)
Kurulum Aşamaları:
1)Twrpye giriyoruz
2) Wipe kısmına girip factory data yapıp geri çıkıyoruz tekrar wipe kısmına girip advanced wipea basıp dalvik system data vendor internal storage yi siliyoruz.(İsterseniz twrpyi yeniden başlatabilirsiniz)
3)Zip dosyasını flashlıyoruz.(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
4)Kurulum tamamlandıktan sonra reboot system yapıyoruz ve açılmasını bekliyoruz
Yenilikler:
Rog edition
Stabil
Not:Romu deneyenler fotoğraf atarsa konuya eklerim
Telegram kanalından roma ulaşabilirsiniz, ama iyi bir rom değil -hantal çalışıyor biraz-rom bozuk 255 hatası verıuor malesef yuklenemıor