- Adım
- Anil
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 69
arkadaşlar yakın zamanda redmi note 9 proya geçicem şuan için acaba miui 12 ota varmı acaba yayınlanmışmı bilgim yokta
Hocam çin sürümü yok zaten note 9 pro nun hindistan ve Endonezya var diye biliyorm. Dikkat etmen gereken yeri söyleyim size hocam Avrupa veya global sürüm alırsınız Band sorunu yaşamazsınız. Sıfır kutulu geliyorsa tabiki de twrp yüklü değil fakat zaten garantisi yok bence yüklü olsa da mahsuru olmazdı.arkadaşlar bu konuda üzerinden yazıyorum herkese günaydın yurtdışı gelen telefonlar global olarak satılırmı yada türkçe versiyonu içinde varmıdır geçenlerde birisi bana dedi dikkat edin redmi note 9 pro çin veya hindistan gelebilir böyle bişey mümkünmüdür birde sıfır gelen cihazlarda twrp yüklü değildir demi inşallah
hocam bu konuda siz yardımcı olursunuz bana sorunu dediğiniz şey nedir şimdi irandan redmi note 9 pro gelicek gri renk global ve orjinal olduğunu nasıl anlarımHocam çin sürümü yok zaten note 9 pro nun hindistan ve Endonezya var diye biliyorm. Dikkat etmen gereken yeri söyleyim size hocam Avrupa veya global sürüm alırsınız Band sorunu yaşamazsınız. Sıfır kutulu geliyorsa tabiki de twrp yüklü değil fakat zaten garantisi yok bence yüklü olsa da mahsuru olmazdı.
teşekkürler peki redmi note 8lerde pcomıxm olarak geçiyorsa redmi note 9 da ne diye geçiyor sürüm kodu olarak
İsterseniz şöyle yapalım bu programı kurun siz de nerdeki bilgiyi soruyorsanız işaretleyin kıyas yoluyla bulalım. Benim telefon modeli Note 9 Pro Global. Joyeuse model. Yazılım yapım numarası ise resimdeki gibi.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modeline bakın internete yazın hocam globalde modelin sonunda G harfi olur global simgesi hindistan I olur diye hatırlıyorum.hocam bu konuda siz yardımcı olursunuz bana sorunu dediğiniz şey nedir şimdi irandan redmi note 9 pro gelicek gri renk global ve orjinal olduğunu nasıl anlarım
g simgesinin işareti nerede yazarModeline bakın internete yazın hocam globalde modelin sonunda G harfi olur global simgesi hindistan I olur diye hatırlıyorum.
Hocam model yazan yerin son harfi G global I Hindistan gibi örn. model: M10212G bunun gibi sonundaki harfe bakın. Telefonun kutusunda, telefonun arka camında, bide ayarlar telefon hakkında kısmında tüm özellikler dediğinizde görürsünüz.g simgesinin işareti nerede yazar