Yardım Güncellemeleri sadece wi-fi üzerinden yapma sorunu

Younothing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
p9 lite 2017
Meslek
Resepsiyonist
Konular
4
Evet başlıkta belirttiğim gibi playstore güncellemerini neden hücresel veriyi kullanarak yapamıyorum ? Güncelleme boyutu ne kadar olursa olsun güncelleme yapmak için yüksek boyutlu olduğuna dair uyarı veriyor ve wi-fi ağları aranıyor diyor. Her zaman her ortamda wi-fi bulamıyoruz normal olarak. Bunun bir ayarı olmalı, yardımcı olabilecek misiniz ?

camgz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkut
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
2
Evet başlıkta belirttiğim gibi playstore güncellemerini neden hücresel veriyi kullanarak yapamıyorum ? Güncelleme boyutu ne kadar olursa olsun güncelleme yapmak için yüksek boyutlu olduğuna dair uyarı veriyor ve wi-fi ağları aranıyor diyor. Her zaman her ortamda wi-fi bulamıyoruz normal olarak. Bunun bir ayarı olmalı, yardımcı olabilecek misiniz ?
Google olay hesabına gir,menü,ayarlar,uygulamaları güncelleme tıkla orada seçenekler var.ister Wi-Fi ister mobil internet, istersen ikiside.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu işlemin sistemini yazan kişiler de her ortamda Wifi olmadığını bildikleri için Mobil'den de güncelleme özelliğini koymuşlar elbette.
Ancak insanların çok üşengeç olduklarını, bunu akıl edip kapatmayacaklarını ve bu yüzden de mobil veri kotalarını aşıp bir sürü hiç yoktan ceplerinden para çıkacağını, bu yüzden de kendilerine küfredileceğini bildikleri için varsayılan olarak sadece Wifi özelliğini açık bırakmışlardır.
Arkadaşımızın da dediği gibi Google Play ayarlarına girip gerekli ayarı yaparsanız amacınıza ulaşırsınız.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Younothing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
p9 lite 2017
Meslek
Resepsiyonist
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google olay hesabına gir,menü,ayarlar,uygulamaları güncelleme tıkla orada seçenekler var.ister Wi-Fi ister mobil internet, istersen ikiside.

Bu işlemin sistemini yazan kişiler de her ortamda Wifi olmadığını bildikleri için Mobil'den de güncelleme özelliğini koymuşlar elbette.
Ancak insanların çok üşengeç olduklarını, bunu akıl edip kapatmayacaklarını ve bu yüzden de mobil veri kotalarını aşıp bir sürü hiç yoktan ceplerinden para çıkacağını, bu yüzden de kendilerine küfredileceğini bildikleri için varsayılan olarak sadece Wifi özelliğini açık bırakmışlardır.
Arkadaşımızın da dediği gibi Google Play ayarlarına girip gerekli ayarı yaparsanız amacınıza ulaşırsınız.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim hocam ikinize de sorunum çözüldü.

Oyla:

evranahmet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8 lite
Konular
0
Mi8 lite telfonum da wi-fi bağlı iken olay store den güncelleme yapmıyor. İndiriliyor diyor ve saatlerce öyle kalıyor bilgisi olan varmı

Oyla:
Üst Alt