- Adım
- Serham
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 8
Bu telefonlar için güncellemenin sorun olmayacağı yazılımsal kayıt çıkar mı acaba?
Yazılımsal olarak işlem var zaten şuanBu telefonlar için güncellemenin sorun olmayacağı yazılımsal kayıt çıkar mı acaba?
Evet yazılımsal var ama güncelleme de numara siliniyor. Demek istediğim güncelleme yapılabilecek yazılımsal kayıt çıkar mı diyeYazılımsal olarak işlem var zaten şuan
Anladım hocam yanlış okumuşum bunu bende çok merak ediyorum. En azından official twrp çıksaydı belki onunla olabilir...Evet yazılımsal var ama güncelleme de numara siliniyor. Demek istediğim güncelleme yapılabilecek yazılımsal kayıt çıkar mı diye
Yanlış bir bilgi. Ben aşağıdaki kişiye yaptırdım NFC'de herhangi bir sıkıntı yok.Bunun telefoncu ile alakası yok burada durum farklı. Bu modeller direnç alınca NFC uçuyor en iyisi de yapsa aynı.
NFC ihtiyacı olan arkadaşlar uzak durmalı.
Şu ana kadar en sağlam direnç alan cihazlar belli Xiaomi 13, K60 pro vs taş gibi kalıyor.
Aldığım yerle konuştum, dediğinizi doğruluyor. NFC yok artık benim ama başkalarının başına gelmesin 66K direnç kullanılması gerekiyor arkadaşlar.Yanlış bir bilgi. Ben aşağıdaki kişiye yaptırdım NFC'de herhangi bir sıkıntı yok.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Yorumlarda yanlış direnç takıldığını, bu yüzden cihazın İndia modeline döndüğünü söylemiş. Kendi taktığı direnç ile sorun yaşanmıyor demiş. Zaten taktığı direncin değerini de veriyor.
Sağlam bir yöntem veya doğru şekilde yapan birileri olduysa çok sevindim buna ancak piyasada yaygın şekilde Plus model direnç sonrası NFC sorunu görüyoruz. Çok ince bir işçilik olduğu için bu tür genel sorunları ciddiye almak gerekiyor. Keşke böyle şeylere gerek olmasa.Usttat alakası yok cihazın içini söküyorlar işçiliği iyi olmayan insanlar orda NFC direnclerine zarar veriyor düzgün yapan insanlarda hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor
Kendi atalarını başkalarına mal etmenin bir anlamı yok
Tayvan romu yükleyip yaptırdık pro ve plus ikisinde sıkıntı yok