Yardım Güncellemeden sonra tarayıcının otomatik reklam sayfaları açması!

mf.kaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faruk
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
İyi günler ark.lar global kararlı 10.4.2 ve Android 9'a guncelledikten sonra tarayıcı bazı reklam sayfaları açmaya başladı. Bu sorunla karşılaşan veya çözümü olan var mıdır? Paylaşılırsa sevinirim.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
İyi günler ark.lar global kararlı 10.4.2 ve Android 9'a guncelledikten sonra tarayıcı bazı reklam sayfaları açmaya başladı. Bu sorunla karşılaşan veya çözümü olan var mıdır? Paylaşılırsa sevinirim.
Sizin için çözüm olabilir mi bilmiyorum.
Global Beta iken ben de de vardı.
Bu da bazı yüklenen uygulamalar sonucunda oluşuyordu.
Miui 11 EU Beta ya geçtikten sonra reklam gelmemeye başladı.

Oyla:

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
Mi Dosya Yöneticisi'ni açtıktan sonra sol üst köşedeki Ayarlar > Hakkında yolunu izleyin. Öneriler sekmesindeki seçeneğin kapalı olması gerekiyor.

Reklam tanımlayıcısını kapatmak için ise önce Ayarlar'a giriş yapın. Sonrasında sırayla Ek Ayarlar, Gizlilik, Reklam Servisleri sekmelerine girin. Ardından Reklam tanımlayıcı kullan seçeneğini kapatmanız yeterli.

MIUI Güvenlik Uygulaması reklam kaldırma işlemi için ise önce Mi Güvenlik Uygulaması'nı açın. Sonra Ayarlar'a girin ve 'Tavsiyeleri al' seçeneğini kapalı hale getirin.

MIUI Temizleyici uygulaması reklam kaldırmak için de önce ‘Mi Güvenlik Uygulaması‘na giriş yapın. Ayarlar sekmesine giriş yapın. Temizleyici sekmesine giriş yapıp ‘Tavsiyeleri al‘ seçeneğini kapalı hale getirin.

Mi Tarayıcı uygulaması reklam kaldırma için yapılacaklar:

Mi Tarayıcı uygulamasını açın. MIUI Tarayıcı ayarlarına giriş yapın. Gizlilik ve Güvenlik sekmesinde bulunan ‘Tavsiyeleri al‘ seçeneğini kapalı hale getirin. Ayarlara kısmına geri dönün. Gelişmiş sekmesinde en iyi siteler kısmına giriş yapıp ‘Tavsiyeleri al‘ seçeneğini kapalı hale getirin.

Oyla:

mf.kaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faruk
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. bayarmuhammed hocam reklamları kapatmıştım ancak bu olay tamamen farklı bir şey gibi geliyor bana. Sanırım wipe yapmam lazım.
MANUPLE arkadaşımın dediği gibi bir durum olabilir. Tekrardan teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt