Yardım Güncellemeden Sonra Şebeke Kesildi

mrtuls

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar
Geçen günlerde Mİ 8SE telefonuma çin rom yükledim telefonun bir sıkıntısı yoktu ama daha otomatik güncelleme geldi ve o güncellmeyi yükleyince telefonun şebekesi kesildi. Ama asıl sorunum çin romunu yüklerken yanlışlıkla telefonun kilidini kapattım ve şuanda şebeke gelmediği için kilidi açamıyorum dolayısıyla eski sürüme geçemiyorum telefonun sürümü aşağıda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-14-18-01-12-828_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-05-14-18-01-12-828_com.android.settings.jpg
    207,3 KB · Görüntüleme: 14
Moderatör tarafında düzenlendi:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba Arkadaşlar
Geçen günlerde Mİ 8SE telefonuma çin rom yükledim telefonun bir sıkıntısı yoktu ama daha otomatik güncelleme geldi ve o güncellmeyi yükleyince telefonun şebekesi kesildi. Ama asıl sorunum çin romunu yüklerken yanlışlıkla telefonun kilidini kapattım ve şuanda şebeke gelmediği için kilidi açamıyorum dolayısıyla eski sürüme geçemiyorum telefonun sürümü aşağıda
Geçmiş olsun hocam,şebeke olmadığı için kilidi siz açamazsınız yetkili hesap gerekiyor Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
Geçmiş olsun hocam,şebeke olmadığı için kilidi siz açamazsınız yetkili hesap gerekiyor Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz
Hocam arkadaşın sorunu tam olarak neyden kaynaklanmış acaba ben costum rom (EU Stabil)güncellersem de aynı sıkıntıyla karşılaşır mıyım ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam arkadaşın sorunu tam olarak neyden kaynaklanmış acaba ben costum rom (EU Stabil)güncellersem de aynı sıkıntıyla karşılaşır mıyım ?
Mi 8 SE de imei repair yapılan cihazlarda modem sorunu olduğu için şebeke gidiyor ve twrp ile modem dosyası flaşlanması gerekiyor ancak arkadaş kilidi kapattığı için bu mümkün değil,kilidi açmak istediğinde de mobil veri gerektiği için bu da mümkün değil o yüzden yetkili hesap gerekiyor,China romunda hiç bir zaman bootloaderın kilitlenmesini tavsiye etmiyoruz

Oyla:
Üst Alt