Yardım Güncelleme

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Evet sizin cihaz redmi note 12 pro speed.İçine poco romu kurmuşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linktekini yaparak kontrol edin. Eğer yeşilse yapılmamış.Eğer kırmızı ise yapılmıştır.

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
7
Evet sizin cihaz redmi note 12 pro speed.İçine poco romu kurmuşlar.

linktekini yaparak kontrol edin. Eğer yeşilse yapılmamış.Eğer kırmızı ise yapılmıştır.
Kırmızı bir yer yok yeşil çoğu yer

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Demekki işlem yapılmamış.İmei yi e-devletten kontrol ettiniz mi?

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
7

Ekli dosyalar

• IMG-20230915-WA0007.jpg
    IMG-20230915-WA0007.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 16

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
O zaman bootloader kilidini açtıktan sonra cihazına ait istediğin romu yükleyebilirsin.Yazılımda g olduğunua bakma. Romdan dolayı öyle yazıyor.O cihaz c modeli.

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
7
O zaman bootloader kilidini açtıktan sonra cihazına ait istediğin romu yükleyebilirsin.
Hatalı bir işlem yapabilirmiyim ve yaparsam ne olur bu tür işleri yapmaktan korkuyorum sistem destroyer olur diye

O zaman bootloader kilidini açtıktan sonra cihazına ait istediğin romu yükleyebilirsin.
Ve fabrika ayarlarına döndürsem sorun olurmu

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Evet bu ihtimal var.Eğer bu konuda tecrübeniz yoksa hiç girmeyin ve telefonunuzu kullanmaya devam edin.Çünkü yapacağınız bir yanlışta geri döndürmenin mümkün olmadığı durumlarla karşılaşabilirsiniz.Fabrika ayarlarına döndürmede sorun yaşamazsınız.
Fakat buradaki bu konuda bir çok rehber var.Birazcık yatkınlığınız varsa bu işi kolaylıkla yapabilirsinz.Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey doğru romu bulmak ve onu yüklemek. Sizin cihazın kodu redwood.Takip edeceğiniz site

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
7
Evet bu ihtimal var.Eğer bu konuda tecrübeniz yoksa hiç girmeyin ve telefonunuzu kullanmaya devam edin.Çünkü yapacağınız bir yanlışta geri döndürmenin mümkün olmadığı durumlarla karşılaşabilirsiniz.Fabrika ayarlarına döndürmede sorun yaşamazsınız.
Fakat buradaki bu konuda bir çok rehber var.Birazcık yatkınlığınız varsa bu işi kolaylıkla yapabilirsinz.Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey doğru romu bulmak ve onu yüklemek. Sizin cihazın kodu redwood.Takip edeceğiniz site
Eski tabletime android 7 yüklemiştim normalde 4.0 dı ama yinede yapamam yarın bir telefoncuya götürcem

Peki android 13 gelmemesinin sebebi nedir

Üst Alt