Yardım Güncelleme

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
6
Telefonum redmi note 12 pro speed normalde Android 13 olması gerekiyor ama bende Android 12 ve mevcut güncelleme yok sorunun sebebi nedir

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Buradan romları takip edebilirsiniz.Birde sitede manuel günelleme şeklinde aratırsanız ve yöntemi manuel olarak uygularsanız güncelleyebilirsiniz.Hatırladığım kadarıyla ilk önce güncelleme dosyasını indirip sonrada ayarlar hakkında kısmında yazan büyük miui14 yazısına ardışık olarak 7-8 defa bastığınızda sol üstte 3 nokta çıkıyor.Oradan dosyayı seçip güncelleme yapabiliyorsunuz. Tam emin değilim ama bu şekilde idi.

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan romları takip edebilirsiniz.Birde sitede manuel günelleme şeklinde aratırsanız ve yöntemi manuel olarak uygularsanız güncelleyebilirsiniz.Hatırladığım kadarıyla ilk önce güncelleme dosyasını indirip sonrada ayarlar hakkında kısmında yazan büyük miui14 yazısına ardışık olarak 7-8 defa bastığınızda sol üstte 3 nokta çıkıyor.Oradan dosyayı seçip güncelleme yapabiliyorsunuz. Tam emin değilim ama bu şekilde idi.
Miui 14.0.7.0 var Android 13 tabanlı bir sürüm ama and 13 yok beklesem gelirmi

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Ekran paylaşımı yaparmısın? Android ve MIUI hakkında bilgi olan kısmın. Linkteki olduğu gibi.

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
6
Ekran paylaşımı yaparmısın? Android ve MIUI hakkında bilgi olan kısmın. Linkteki olduğu gibi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-15-15-23-31-017_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2023-09-15-15-23-31-017_com.android.settings-edit.jpg
    207,4 KB · Görüntüleme: 23

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
6
Hocam fotoğrafı attım dönüş yaparmısınız

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hocam SNSMIXM şeklinde bir rom bulamadım pro speed için.Bu cihazın kodu redwood olarak geçmekte. Cihazda 22101320C yazan bir yer var mı.Arkasinda IMEI yazan yerde bu kod var mı? Birde bu cihaza herhangi bir işlem yapılmış mı? Direnç ve IMEI atma gibi.Bu şekilde bir IMEI atımını yapabilmek için geliştirici romu atıyorlar.
Linki bir oku.

omixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
12 pro speed
Konular
6
Hocam SNSMIXM şeklinde bir rom bulamadım pro speed için.Bu cihazın kodu redwood olarak geçmekte. Cihazda 22101320C yazan bir yer var mı.Arkasinda IMEI yazan yerde bu kod var mı? Birde bu cihaza herhangi bir işlem yapılmış mı? Direnç ve IMEI atma gibi.Bu şekilde bir IMEI atımını yapabilmek için geliştirici romu atıyorlar.
Linki bir oku.
22101320G yazıyor onun yerine yani X5 pro 5g bide cihazı yurt dışı 4 gün oldu alalı sıfır işlem yapılmış mı bilmiyorum istersen Instagramdan

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
instagram hesabım yok. Fakat cihazın arkasında kameranın sağ yanında redmi mi yazıyor.Poco mu yazıyor.

Üst Alt