Miui 14.0.7.0 var Android 13 tabanlı bir sürüm ama and 13 yok beklesem gelirmiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuradan romları takip edebilirsiniz.Birde sitede manuel günelleme şeklinde aratırsanız ve yöntemi manuel olarak uygularsanız güncelleyebilirsiniz.Hatırladığım kadarıyla ilk önce güncelleme dosyasını indirip sonrada ayarlar hakkında kısmında yazan büyük miui14 yazısına ardışık olarak 7-8 defa bastığınızda sol üstte 3 nokta çıkıyor.Oradan dosyayı seçip güncelleme yapabiliyorsunuz. Tam emin değilim ama bu şekilde idi.
Ekran paylaşımı yaparmısın? Android ve MIUI hakkında bilgi olan kısmın. Linkteki olduğu gibi.
Soru - Redmi Note 12 Pro Plus discovery edition hakkında
Merhaba arkadaşlar , yeni cihazım discovery edition 210watt şarj hakkında bir kaç soru sormak istiyorum,cihazım direnç kayıtlı,benim cihaz şuan nedir ne değildir ekran resimlerinden bakıp yardımcı olabilir misiniz lütfen,cihaza en güncel rom'u nasıl atabilirim ? eğer atarsam IMEI vb birşey olur...forum.miuiturkiye.net
Hocam fotoğrafı attım dönüş yaparmısınızEkran paylaşımı yaparmısın? Android ve MIUI hakkında bilgi olan kısmın. Linkteki olduğu gibi.
Soru - Redmi Note 12 Pro Plus discovery edition hakkında
Merhaba arkadaşlar , yeni cihazım discovery edition 210watt şarj hakkında bir kaç soru sormak istiyorum,cihazım direnç kayıtlı,benim cihaz şuan nedir ne değildir ekran resimlerinden bakıp yardımcı olabilir misiniz lütfen,cihaza en güncel rom'u nasıl atabilirim ? eğer atarsam IMEI vb birşey olur...forum.miuiturkiye.net
22101320G yazıyor onun yerine yani X5 pro 5g bide cihazı yurt dışı 4 gün oldu alalı sıfır işlem yapılmış mı bilmiyorum istersen InstagramdanHocam SNSMIXM şeklinde bir rom bulamadım pro speed için.Bu cihazın kodu redwood olarak geçmekte. Cihazda 22101320C yazan bir yer var mı.Arkasinda IMEI yazan yerde bu kod var mı? Birde bu cihaza herhangi bir işlem yapılmış mı? Direnç ve IMEI atma gibi.Bu şekilde bir IMEI atımını yapabilmek için geliştirici romu atıyorlar.
Linki bir oku.
Soru - SMOMİXN hangi rom oluyor?
merhaba... muhtemelen bundan kaynaklı..fake rom olmasından..cihazlar (C)hina (22101316C) fakat üzerlerindeki romlar modifiye global romlar..bootloader kilidi açılmadıktan sonra çin romundan başka romla da çalışmayacaktır.. Hocam benimki 22101316UG bu "UG" ne anlama geliyor Uganda değildir...forum.miuiturkiye.net