Soru güncelleme

movistar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
note 9 pro
Konular
2
beyler 2.el bir note 9 pro aldım ,güncelleme yaptım sorunsuz telefon acıldı, mi hesabı istedi ,mecburen eski sürüme dönüldü, şimdi ben bu güncellemeyi son sürüme mi hesabı sorunu cıkmadan nasıl güncelleyebilirim? birde android 10 yüklü bunu android 11 e nasıl yükselticem,yükseltirsem yine mi hesabı cıkarmı yoksa sadece miui güncellendigi zaman mi hesabı cıkıyor?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Satın aldığınız kişiden mi hesabının şifre ve kullanıcı adını öğrenip mi hesabından çıkış yapabilirsiniz. Aosp romlarda mi hesabı sormaz.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Tahmini olarak size satan kişide MIUI şifresini unutup aosp Roma döndü aksi takdirde kimse kolay kolay custom rom yüklü şekilde cihaz satmaz satıcı ile irtibata geçin derim hocam

movistar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
note 9 pro
Konular
2
Telefoncudan aldim oda bilmiyor büyük ihtimalle güncelleme şansımız yokmu simdi,?

sefagler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
3
Global rom değilde eu rom gibi romlara geçtiğinde twrp üzerinden 1 2 adet dosya var onları silip telefonu kurulum ekranına geldiğinizde mi hesabı istemiyor.

movistar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
note 9 pro
Konular
2
Global rom değilde eu rom gibi romlara geçtiğinde twrp üzerinden 1 2 adet dosya var onları silip telefonu kurulum ekranına geldiğinizde mi hesabı istemiyor.
Teşekkürler peki android 10 yüklü şuan 11 nasıl yukleyebilirim

sefagler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
3
Teşekkürler peki android 10 yüklü şuan 11 nasıl yukleyebilirim
Twrp kurulu mu cihazda. Kurulu ise direkt zip dosyasını indirip twrp üzerinden temiz kurulum yapın. Hiç uğraşmak istemiyorsanız bir kaç kişi var server üzerinden mi hesabı kaldıran onlarla iletişime geçin her daim karşınıza sorun olarak çıkacak çünkü

movistar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
note 9 pro
Konular
2
Twrp yüklü peki android 11 yuklersem mi hesabı istermi yoksa sadece MIUI guncellersem çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde YouTube'dan 4k hdr video açtığım zaman 480p oluyor otomatik yükseltmek istediğim zamanda en yüksek 480p gozukuyor üstünu göstermiyor video açıp kapattigim zaman duzeliyor bu sorun android 10 ve rom dan dolayı mı kaynaklaniyor?

Twrp kurulu mu cihazda. Kurulu ise direkt zip dosyasını indirip twrp üzerinden temiz kurulum yapın. Hiç uğraşmak istemiyorsanız bir kaç kişi var server üzerinden mi hesabı kaldıran onlarla iletişime geçin her daim karşınıza sorun olarak çıkacak çünkü

sefagler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
3
Twrp yüklü peki android 11 yuklersem mi hesabı istermi yoksa sadece MIUI guncellersem çıkıyor

Birde YouTube'dan 4k hdr video açtığım zaman 480p oluyor otomatik yükseltmek istediğim zamanda en yüksek 480p gozukuyor üstünu göstermiyor video açıp kapattigim zaman duzeliyor bu sorun android 10 ve rom dan dolayı mı kaynaklaniyor?
Android 10dan değilde YouTube verilerini temizleyin. Kaldırıp tekrar kurun düzelmesi lazım.

Üst Alt